29 Απριλίου, 2012

Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ο Αγαπούλας

BIG MAK η επιστροφή. Θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας, όμως πρόκειται απλά για την πραγματικότητα. Τουλάχιστον αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, αύριο, το κλιμάκιο της Interpol στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), θα....





παραδώσει τον Μάκη Ψωμιάδη στο αντίστοιχο ελληνικό, στα σύνορα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Real News, την έκδοση του στην Ελλάδα φέρεται να επιθυμούσε και ο ίδιος ο Μ. Ψωμιάδης, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι δικηγόροι του αλλά και όσα φέρεται να έχει πει ο ίδιος στην κόρη του Χριστίνα και στη μητέρα της που τον επισκέπτονται.

Άλλωστε αν και θεωρείται κρατούμενος με ιδιαίτερη μεταχείριση, οι συνθήκες κράτησης στην ΠΓΔΜ παραμένουν άθλιες.

Οι κρατούμενοι είναι κλεισμένοι 23 ώρες το 24ωρο και μπορούν να βγουν στο προαύλιο μόλις μία ώρα την ημέρα. Δεν έχουν πρόσβαση στα τηλέφωνα, ενώ ο Μ. Ψωμιάδης έχει κάνει παράπονα και για τις συνθήκες υγιεινής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ο Μάκης Ψωμιάδης επιθυμούσε την επιστροφή του στην Ελλάδα, ήταν η πρόθεση του να μιλήσει για την υπόθεση του, έτσι ώστε να μην μπορεί ο καθένας να υποστηρίζει ό,τι θέλει και ο ίδιος να μην μπορεί να αντιδράσει.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι αναμένεται να είναι άκρως αποκαλυπτικός όσον αφορά την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Θα δώσει λεπτομερείς εξηγήσεις για τους διαλόγους που έχουν ή δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη δική του θέση αλλά και το ρόλο αυτών με τους οποίους φέρεται να συνομιλεί.