πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Ασυνείδητος οδηγός αστικού λεωφορείου στα Ιωάννινα, εγκατέλειψε δεκατετράχρονη μαθήτρια στις ερημιές!!! :

Ασυνείδητος οδηγός αστικού λεωφορείου στα Ιωάννινα, εγκατέλειψε δεκατετράχρονη μαθήτρια στις ερημιές!!!

Σάββατο, 18 Μαΐου 2013


Συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η δεκατετράχρονη μαθήτρια Γυμνασίου, κατά την επιστροφή της από το φροντιστήριο έκανε λάθος στο...
λεωφορείο και αντί να πάρει αυτό που είχε προορισμό το Πέραμα Ιωαννίνων, πήρε το λεωφορείο με προορισμό την Ελεούσα Ιωαννίνων. Αφού έφτασε στο τέρμα, ο οδηγός του λεωφορείου Μ. Ι. είπε στους επιβάτες να κατέβουν. Η δεκατετράχρονη μαθήτρια (που είχε μειωμένο εισιτήριο και μαθητική ταυτότητα) εξήγησε στον οδηγό πως έκανε λάθος και αντί για το λεωφορείο του Περάματος πήρε αυτό της Ελεούσας, και τον παρακάλεσε να την αφήσει κατά την επιστροφή σε κάποια στάση που θα μπορούσε να πάρει λεωφορείο για το Πέραμα.Τότε εκείνος την ρώτησε αν είχε άλλο εισιτήριο ή αν είχε χρήματα να πληρώσει, και αφού η μαθήτρια του απάντησε αρνητικά, την κατέβασε από το λεωφορείο και την παράτησε στην αλάνα απέναντι από το Δημαρχείο του Δήμου Ζίσας!!! Έντρομη η μαθήτρια ειδοποίησε τους γονείς της, από κινητό τηλέφωνο όπου έσπευσε ο πατέρας της να την παραλάβει….Παρά την συγνώμη του προέδρου του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων προς την οικογένεια της μαθήτριας, η τιμωρία του ασυνείδητου οδηγού από την πλευρά της διοίκησης του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα πρέπει να είναι παραδειγματική, ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.