44χρονος γυναικολόγος ασελγούσε στην 15χρονη ανιψιά του - Κρίθηκε προφυλακιστέος

01 Ιουλίου, 2013


Ο 44χρονος είναι γυναικολόγος εργάζεται σε πασίγνωστο ιδιωτικό μαιευτήριο.Ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης ανιψιάς του. Συνελήφθη μετά από καταγγελία της ίδιας του της αδελφής. Το dna του βρέθηκε σε ένα αρκουδάκι και 2 σεντόνια. Κρίθηκεπροφυλακιστέος

Εμφανιζόταν ως νέος και πετυχημένος γιατρός. Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί οτι ο 44χρονος γυναικολόγος - μαιευτήρας Σ.Π είχε και μια άλλη, σκοτεινή και άρρωστη πλευρά.

Ούτε καν η ίδια του αδελφή η οποία του είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη της 15χρονης κόρης της οταν η ίδια είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το 15χρονο κορίτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του θείου της το χρονικό διάστημα από τον Γενάρη εως τον Μάρτιο του 2013. Ο 44χρονος ασελγούσε σε βάρος του παιδιού βγάζοντας τα πιο αρρωστημένα του ένστικτα.

Κάποια στιγμή η μικρή λύγισε και τα μαρτύρησε όλα στη μητέρα της. Μαζί πήγαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και έκαναν καταγγελία στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Την περασμένη Πέμπτη 27/6/2013 ο γυναικολογος συνελήφθη με την κατηγορίες της ασέλγειας κατ΄επανάληψη σε βάρος ανηλίκου, ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αιμομιξία κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου.

Το dna του βρέθηκε σε ένα αρκουδάκι και σε 2 σεντόνια στο δωμάτιο της μικρής.


Σήμερα ο 44χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε οτι όλα οσα συνέβησαν έγιναν με την ανιψιά του έγιναν με τη συναίνεσή της. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ούτε τον ανακριτή, ούτε τον εισαγγελέα. 

Ο γυναικολόγος κρίθηκε προφυλακιστέος και πηρε το δρόμο για τις φυλακές Τρικάλων. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=218635&catid=4