«Γυναίκες» από σιλικόνη και κατά παραγγελία

16 Ιουλίου, 2013

«Γυναίκες» από σιλικόνη και κατά παραγγελία

Η εφεύρεση που κοστολογείται 7.000 το τεμάχιο

Η κατάληξή τους είναι να μιμούνται το γυναικείο σώμα και μάλιστα πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο, να ικανοποιήσουν όλες τις ανδρικές επιθυμίες ως προς τα μεγέθη και τις αναλογίες. 

Οι κούκλες Real Dolls που φτιάχνονται στο εργοστάσιο Abyss Creations στην Καλιφόρνια «πρωταγωνιστούν» στη συλλογή φωτογραφιών του Zackary Canepari με τίτλο «Love Machines».

Κάθε μία, σε φυσικό μέγεθος και φτιαγμένη με τις προδιαγραφές που ζητεί ο εκάστοτε πελάτης και με σκοπό να ικανοποιήσει όλες τις φαντασιώσεις του, κοστίζει περίπου 7.000 δολάρια 

Ο Canepari και συνεργάτης του κινηματογραφιστής Drea Cooper επιχείρησαν να μπουν στο μυαλό του Matt McMullen, του γλύπτη που αναλαμβάνει το ρόλο του δημιουργού. 

«Πιστεύω πως οι καλλιτέχνες στο σύνολό τους έχουν αυτό το παράξενο πράγμα, που τους οδηγεί στο να κάνουν κάτι συγκεκριμένο. Πάντα ήθελα να φτιάχνω γυναικεία σώματα. Αυτό ήθελα να κάνω με τις καλλιτεχνικές μου δυνατότητες και τη δημιουργικότητά μου και… εξελίχθηκε», δηλώνει ο ίδιος. 

Ο ίδιος αντιμετωπίζει τη δουλειά του και ως βιοπορισμό, ωστόσο δεν ήταν πάντα καλοδεχούμενη στην οικογένειά του. «Ήμουν πάντα ερημίτης. Περνούσα πολύ χρόνο στο γκαράζ μου μόνος μου. Όταν έδειχνα τι έκανα στην οικογένειά μου, τους φαινόταν απλά παράξενο», εξηγεί. 

Παρά την αποδοκιμασία των δικών του ανθρώπων, ο McMullen ξεκίνησε το πρώτο του πρότζεκτ που ήθελε να είναι ένα πολύ ωραίο μοντέλο για επίδειξη. 

Ήθελε η κούκλα αυτή να είναι έξω από τα συνηθισμένα πρότυπα των μοντέλων, να έχει σέξι καμπύλες. 

Όταν ο McMullen έφτιαξε τις πρώτες πρωτότυπες κούκλες και τις ανέβασε στο διαδίκτυο, έλαβε πολλά e-mail από κόσμο που τον ρωτούσε αν ήταν πλήρεις και στην ανατομία τους και αν δεχόταν παραγγελίες. 

«Κατάλαβα από νωρίς πως εκεί πήγαινε το πράγμα. Και πήγα μαζί του», προσθέτει.

Στην επόμενη «φουρνιά» έκανε μερικές προσθήκες. «κι έτσι γεννήθηκε η πρώτη Real Doll», τονίζει. 

Οι εικόνες από το εργοστάσιο είναι κάπως μακάβριες και αλλόκοτες με τις κούκλες να κρέμονται από το ταβάνι ή με ακέφαλα ή ημιτελή σώματα να στέκονται στη σειρά. 

Ο McMullen δεν κρίνει τους πελάτες του, όποιες κι αν είναι οι επιλογές τους. Θυμάται μάλιστα έναν αγοραστή που ζούσε στη μέση του πουθενά, στην Αλάσκα, και δεν είχε καμία συντροφιά. 

«Η κούκλα έφτασε σε ένα μεγάλο κουτί, σαν φέρετρο. Αλλά δεν τον πείραζε τίποτα, είπε πως του ελάφρυνε λίγο τη μοναξιά και τη μοναχικότητά του», αφηγείται. 

Για τον ίδιο οι Real Dolls δεν είναι μόνο παιχνίδια του σεξ. «Είναι κάτι περισσότερο. Πρώτον δεν επιδεικνύουν όλοι το επίπεδο φροντίδας και σεβασμού που χρειάζεται για να έχεις μια τέτοια κούκλα. Δεν είναι κάτι που απλά κλωτσάς κάτω από το κρεβάτι σου. Επενδύουν χρόνο για να επιλέξουν πώς θέλουν η κούκλα να είναι, της δίνουν όνομα , της κάνουν χώρο στη ντουλάπα, για να την αποθηκεύουν, η κούκλα αποκτά προσωπικότητα, γίνεται μία παρουσία στο σπίτι τους», λέει. 

Δείτε τις φωτογραφίες

















http://www.newsbeast.gr/world/arthro/559029/gunaikes-apo-silikoni-kai-kata-paraggelia-/