Εύβοια: Ανήλικες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να κάνουν σεξ!

26 Ιουλίου, 2013


Οι γονείς διαπίστωσαν τι είχε συμβεί όταν είδαν τις συνομιλίες των παιδιών τους στοfacebook - Με χειροπέδες οι δύο άντρες που τις έπεισαν...

Πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν 27χρονο, που συνελήφθησαν επειδή όπως διαπιστώθηκε, κανόνισαν μέσω facebook, να συνευρεθούν ερωτικά με δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 16 & 17 ετών.
Έφυγαν από τα σπίτια τους χωρίς να ενημερώσουν τους γονείς τους
Σύμφωνα με το eviazoom, το ροζ ραντεβού είχε κανονιστεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (24-07-2013) στην Χαλκίδα, αλλά η αστυνομία τους χάλασε τα σχέδια. Οι δύο νεαροί συνομιλούσαν με τις ανήλικες εδώ καιρό, μέσω facebook και τελικά τις έπεισαν να βρεθούν.

Τα κορίτσια έφυγαν ξαφνικά από την Αθήνα, φθάνοντας στην Χαλκίδα με υπεραστικό ΚΤΕΛ την Τετάρτη το βράδυ, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους, οι οποίοι έμαθαν για την συνάντηση, όταν έψαξαν τον υπολογιστή τους και είδαν τις συνομιλίες.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟY
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟY

Άμεσα ενημέρωσαν το Αστυνομικό τμήμα, ενώ έφθασαν και ίδιοι στο σημείο περιμένοντας να τους πιάσουν στα πράσα. Πράγματι μόλις κατέβηκαν τα ανήλικα κορίτσια από το λεωφορείο ήρθαν σε επαφή με τους δύο νεαρούς, που τις περίμεναν με ένα αυτοκίνητο.

Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες και όλοι οδηγήθηκαν στο τμήμα. Αν και οι ανήλικες, υποστήριξαν ότι το ραντεβού κλείστηκε με την θέληση τους, σχηματίστηκε δικογραφία για τους δύο άντρες, η οποία κινήθηκε αυταπάγγελτα. Οι γονείς πήραν τα παιδιά τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, με την υπόσχεση ότι θα τις προσέχουν πιο πολυ στο μέλλον και ειδικά τις κινήσεις τους στο διαδίκτυο...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=223357&catid=6