Ήπειρος: Εισβολές σε ακατοίκητα σπίτια για τον Κούπα - Το σχέδιο του δραπέτη!

26 Ιουλίου, 2013


Αλλάζει ο σχεδιασμός της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δραπέτη, που όπως φαίνεται έχει ένα και μόνο σχέδιο στο μυαλό του...

Οι μέρες περνούν, ο Ιλίρ Κούπα συνεχίζει να κρύβεται και οι αστυνομικοί που γνωρίζουν πως δεν είναι τραυματισμένος από την συμπλοκή της περασμένης Κυριακής, θεωρούν πως όταν τον εντοπίσουν, θα έχουν να κάνουν με έναν αδίστακτο κακοποιό που θα τα παίξει όλα για όλα. 
Αποφασισμένος για όλα ο καταζητούμενος Ιλίρ Κούπα
Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι θα πατήσει τη σκανδάλη και είτε θα στρέψει το όπλο εναντίον του εαυτού του, είτε θα αρχίσει να πυροβολεί αδιακρίτως, με απρόβλεπτες συνέπειες. Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με το ''Έθνος'' έχει αναπροσαρμοστεί η αστυνομική επιχείρηση.

Όλοι οι αστυνομικοί φέρουν πλέον πλήρη εξάρτηση και κινούνται πολύ διακριτικά μέσα στο σκοτάδι, χωρίς να δίνουν στόχο. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στον ποταμό Καλαμά, κατά μήκος του οποίου εκτιμάται ότι κινείται ο Ιλίρ Κούπα, με σκοπό να περάσει στη Θεσπρωτία, να φτάσει στα χωριά Λια και Αγία Μαρίνα και από εκεί να βρεθεί στην Αλβανία.
Ο ποταμός που εστιάζονται οι έρευνες - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Ο ποταμός που εστιάζονται οι έρευνες - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Η γέφυρα και ο ποταμός του Καλαμά - ΦΩΤΟ από ''Ράδιο Ηγουμενίτσα''
Η γέφυρα και ο ποταμός του Καλαμά - ΦΩΤΟ από ''Ράδιο Ηγουμενίτσα''

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε μια μεγάλη, εξαιρετικά δύσβατη και με πυκνή βλάστηση περιοχή στα όρια των νομών Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας, όπου τη νύχτα η ομίχλη καλύπτει τα πάντα και το θερμόμετρο δεν ξεπερνά τους 5 βαθμούς Κελσίου.

Οι σύνδεσμοι της ΕΛ.ΑΣ. στη γειτονική χώρα διαβεβαιώνουν ότι ο 27χρονος δραπέτης δεν έχει περάσει σε αλβανικό έδαφος, ενώ έρευνες γίνονται σε όλα τα ακατοίκητα σπίτια, στις αγροικίες και τις κτηνοτροφικές μονάδες, όπου πιθανόν θα αναζητήσει κατάλυμα για να βρει τροφή και νερό. Τα δαχτυλικά του αποτυπώματα έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής σε δύο σπίτια.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=223276&catid=6