πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες στην Ήπειρο – Νεκρός ο Μ. Κόλα – Τραυματίστηκε αστυνομικός της ΕΚΑΜ :

Μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες στην Ήπειρο – Νεκρός ο Μ. Κόλα – Τραυματίστηκε αστυνομικός της ΕΚΑΜ

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013


- Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Ιλίρ Κούπα
- Οι δύο κακοποιοί εντοπίστηκαν να κινούνται στα βουνά τουΣουλίου
- Σε νοσοκομείο της Αθήνας για να χειρουργηθεί μεταφέρεται ο αστυνομικός
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άγρια μάχη τα ξημερώματα κοντά στο χωριό Βροσύνα, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο.

Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε ένας από τους δύο Αλβανούς κακοποιούς που αναζητούσε η αστυνομία ενώ τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της ΕΚΑΜ.
Ο Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει

Οι δύο δραπέτες έπεσαν σε ενέδρα της ΕΚΑΜ δίπλα από γέφυρα, κοντά σε μονοπάτι που συνήθως χρησιμοποιείται από λαθρεμπορους ναρκωτικών και ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών. Απο τα πυρά των αστυνομικών έπεσε νεκρός, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ο Μαριάν Κόλα ενώ ο 27χρονος Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει στο δάσος και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο γόνατο ένας αστυνομικός ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα ενώ αυτή την ώρα μεταφέρεται στην Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθεί.

Στο γόνατο τραυματίστηκε ο αστυνομικός

Πριν από δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Όμως, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός. 
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=222325&catid=4