Ηράκλειο: Λίντσαραν τους άντρες που κατηγορούνται για τον βιασμό 25χρονης γυναίκας!

26 Αυγούστου, 2013


Συγγενείς και φίλοι της γυναίκας ξέσπασαν και επιτέθηκαν στους φερόμενους ως δράστες του βιασμού...

Σε ρινγκ μετατράπηκε λίγο μετά τις 12.00 ο χώρος έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων στο Ηράκλειο, όταν οδηγήθηκαν στον ανακριτή δύο άτομα που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 25χρονηςστην ευρύτερη περιοχή του Καστελίου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Στα διακστήρια τους περίμεναν συγγενείς της 25χρονης, ενώ ακολούθησε συμπλοκή. Στο Δικαστικό Μέγαρο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις 23 Ιουλίου, η 25χρονη γυναίκα καθώς πήγαινε με το αυτοκίνητο της στη δουλειά, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και φορούσαν κουκούλες της έκλεισαν το δρόμο, έξω από το Καστέλι, την έσυραν σε ερημική τοποθεσία και την βίασαν!

Πιο συγκεκριμένα, όλα έγιναν γύρω στις 06.00 το πρωί όταν η γυναίκα ξεκίνησε από το χωριό της για να πάει στη δουλειά της στο Ηράκλειο. Στη διαδρομή την ακολουθούσε μία μηχανή με δύο άνδρες, που κάποια στιγμή την ακινητοποίησαν. Όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, την παρέσυραν σε παρακείμενο χωράφι και τη βίασαν. Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=234371&catid=6