Γυναίκα 60-70 ετών το θύμα του φρικιαστικού εγκλήματος στη Ραφήνα – Την τεμάχισαν με κουζινομάχαιρο – Που στρέφονται οι έρευνες

24 Αυγούστου, 2013


- Παιδιά που έκαναν ποδήλατο στην περιοχή βρήκαν το διαμελισμένο πτώμα σε κάδο ανακύκλωσης- Μεσημέρι ή απόγευμα Πέμπτης έγινε το φονικό
- Ο δράστης την έκοψε σε έξι κομμάτια
- Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να ήξερε καλά το δολοφόνο της
- Τι λένε κάτοικοι της Ραφήνας στο Newsit

Ανάστατοι από την αποκάλυψη του φρικιαστικού εγκλήματος είναι οι κάτοικοι της Ραφήνας. Μια ηλικιωμένη γυναίκα, κατακρεουργήθηκε και τεμαχίστηκε, πριν ο δολοφόνος της πετάξει το διαμελισμένο πτώμα της σε έναν κάδο ανακύκλωσης.

Οι πρώτοι που ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα ήταν δυο παιδάκια, ηλικίας περίπου 12 ετών. Ήταν 18:00, απόγευμα Παρασκευής και είχαν πάρει τα ποδήλατά τους για μια βόλτα στην περιοχή. Εκεί, υπάρχουν κυρίως εξοχικές κατοικίες.
Σε αυτή την περιοχή "πέταξε" ο δράστης το πτώμα της γυναίκας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT
Σε αυτή την περιοχή "πέταξε" ο δράστης το πτώμα της γυναίκας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT
Όταν τα παιδιά έφτασαν απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, στη συμβολή των οδών Πράσινου Λόφου και Στεφοπούλου, σε έναν μπλε κάδο ανακύκλωσης είδαν να εξέχει μια σακούλα γνωστού καταστήματος παιχνιδιών. 

Η περιέργεια της ηλικίας τα ώθησε να πλησιάσουν. Και βρέθηκαν αντιμέτωπα με τη φρίκη: από τη σακούλα εξείχε η πατούσα ενός κομμένου ποδιού. 
Έντρομα, έτρεξαν να φωνάξουν τον πατέρα του ενός. 
Ο άνδρας τα ακολούθησε και αποκάλυψε πως μέσα στον κάδο, σε σακούλες από αυτές που βάζουμε τα ρούχα υπήρξε το υπόλοιπο σώμα μιας γυναίκας. Αμέσως, κάλεσαν την αστυνομία.

Παιδιά 12 ετών το βρήκαν στον κάδο ανακύκλωσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT
Παιδιά 12 ετών το βρήκαν στον κάδο ανακύκλωσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT
Ο δράστης την είχε κόψει, με κουζινομάχαιρο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σε έξι κομμάτια. Στις σακούλες ήταν τα χέρια, τα πόδια, ο κορμός και το κεφάλι της. 

"Ήρθε και την πέταξε" λένε κάτοικοι της περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT
"Ήρθε και την πέταξε" λένε κάτοικοι της περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT
Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως ο δολοφόνος της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας ήταν γνωστός της. Και πως το φονικό έγινε 24 με 30 ώρες πριν τη βρουν, δηλαδή μεσημέρι ή απόγευμα της Πέμπτης.



Οι έρευνες συνεχίζονται. 

Οι κάτοικοι της περιοχής στο NewsIt


Σοκαρισμένοι ακόμα, οι κάτοικοι της περιοχής όπου βρέθηκε το τεμαχισμένο πτώμα της γυναίκας μίλησαν στο NewsIt. Η γυναίκα δεν έμενε στη γύρω περιοχή και εκτιμούν πως ο δράστης πέρασε, πέταξε στον κάδο το σώμα της και εξαφανίστηκε. 




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=234094&catid=4