Οι νέοι είναι... ωραίοι – Φιλική νίκη της ΑΕΚ στην Καλλιθέα

31 Αυγούστου, 2013


Με τους νεοφερμένους Πλατέλλα και Ντακόλ να βρίσκουν δίχτυα η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέα σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο “Ελ Πάσο”.


Οι πρόσφατες προσθήκες βελτίωσαν την εικόνα της ΑΕΚ και έφεραν τη νίκη στο φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα. Οι πρώην παίκτες της Καλλιθέας, Πλατέλας και Ντακόλ σκόραραν για την ΑΕΚ μέσα σε δύο λεπτά (15΄,16), ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Λούκας στο 63΄.

Η άμυνα της ΑΕΚ έδειξε πάλι αδυναμίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Καραγκιολίδης βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, ενώ ο Δέλλας αισιοδοξεί πως ο Τσιρίλο (είδε το ματς από τις εξέδρες) θα συμμαζέψει την αμυντική λειτουργία.

Καλή παρουσία για την “'Ένωση” επίσης είχε ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων 


ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Καλαμιώτης, Σταύρου, Φαγέ, Ατματζίδης, Φερέιρα, Χαϊκάλης, Γκαλάν, Εμβέλε

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): 
Βούρας (49’ Καραγκιολίδης), Πεταυράκης (57’ Τσουμάγκας), Σταθάκης, Τσούπρος, Γεωργέας (73’ Αργυρίου), Κορδέρο, Ανάκογλου (78’ Παληαρούτας), Πλατέλλας (73’ Γροντής), Ντακόλ (78’ Παυλής), Ράμα (57’ Πόποβιτς), Μπρέσεβιτς (51’ Καζβιρόπουλος)