Άφαντος ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στη Χαλκιδική - Καταδικάστηκε η κόρη του - Θησαυρούς βρήκαν τα κλιμάκια και σε άλλα μαγαζιά

05 Αυγούστου, 2013


- Καταδίκη 15 μηνών για την κόρη του ιδιοκτήτη του αγνόησε το λουκέτο και άνοιξε το κέντρο
- Η ίδια υποστηρίζει πως δεν ήταν εκείνη που έσπασε τολουκέτο
- Από το πρωί εντοπίστηκαν 67 παραβάτες - Οι περισσότεροι δεν είχαν καν άδεια για τα μαγαζιά τους
- Μεταξύ των παραβάσεων, η ανασφάλιστη εργασία και τοαλκοόλ σε ανήλικους

Την ώρα που γινόταν... εθνικό θέμα το λουκέτο του ΣΔΟΕ στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος, στη Χαλκιδική, μικτά κλιμάκια της Αστυνομίας, έκαναν σαρωτικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής...

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι έγιναν για παραβατικές συμπεριφορές που συνδέονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας και των διατάξεων που αφορούν γενικότερα στα θέματα του τουρισμού.
Οι έλεγχοι έφεραν στο φως... πολλές "αμαρτίες" σε επιχειρήσεις - Έγιναν 8 συλλήψεις!


Όπως έγινε γνωστό, συνολικά βεβαιώθηκαν 67 παραβάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων συνδέονται με την απουσία αστυνομικών αδειών εργασίας και πιστοποιητικών υγείας ενώ συνελήφθησαν οκτώ άτομα!
Επίσης, βεβαιώθηκαν παραβάσεις για διοικητικά και φορολογικά ζητήματα, κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από ανήλικους, στέρηση αδείας λειτουργίας, ανασφάλιστη εργασία κ.ά.

Σε ό,τι αφορά τους συλληφθέντες, τέσσερις από αυτούς κατηγορούνται για στέρηση αδείας λειτουργίας, 
ενώ οι υπόλοιποι για διατάραξη κοινής ησυχίας, τροποποίηση υγειονομικών όρων λειτουργίας σε κατάστημα, παραβίαση ωραρίου λειτουργίας κι ένας για καταδικαστική απόφαση. Συνολικά ελέγχθηκαν 246 άτομα και 108 αυτοκίνητα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής και από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας. Επιπλέον συμμετείχε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

15 μήνες φυλάκιση για την κόρη του επιχειρηματία στο πολυσυζητημένο κέντρο της Χαλκιδικής


Συγκεκριμένα, σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου, η κόρη ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, που συνελήφθη, κατηγορούμενη ότι αγνόησε το "λουκέτο" που είχε επιβάλει το ΣΔΟΕ στο νυχτερινό μαγαζί, λόγω σωρείας φορολογικών παραβάσεων.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης, που παραμένει άφαντος.

Για την υπόθεση κάθισε στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, ο οποίος κρίθηκε αθώος.Διαβάστε περισσότερα εδώ
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=225046&catid=4