Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Πατέλης - Παραδόθηκε ο Παναγιώταρος - Αναμένονται οι συλλήψεις άλλων 2 βουλευτών

28 Σεπτεμβρίου, 2013




- Τα ξημερώματα άρχισαν οι συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής
- Συνελήφθη και ο υπεύθυνος της τοπικής στη Νίκαια
- Έχουν εκδοθεί συνολικά 36 εντάλματα 
- Το πορισμά στοιχειοθετεί κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης
- Πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται και καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Π. Φύσσα
- Ολοι οι συλληφθέντες είναι στη ΓΑΔΑ
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική ιστορία γίνεται μια γιγαντιαία επιχείρηση για την σύλληψη του αρχηγού και βουλευτών κοινοβουλευτικού κόμματος!

Από τα ξημερώματα η αντιτρομοκρατική μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν, συνέλαβε τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, τον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου Ηλία Κασιδιάρη, ενώ λίγο πριν τις 10 το πρωί παρουσιάσθηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος. Επίσης συνελήφθη και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός. Επίσης αναμένονται οι συλλήψεις άλλων 2 ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Επίσης συνελήφθη και ο υπεύθυνος της τοπικής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Newsit τα άλλα εντάλματα αφορούν Παναγιώταρο, Λαγό και Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. Στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να τους μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και στη κατόπιν να μεταφερθούν στον Άρειο Πάγο, αντί για την Ευελπίδων, καθώς εκεί βρίσκονται όλες οι δικογραφίες.