Πάτρα: Καταγγελία - Κλεισμένη στο σπίτι εδώ και 27 χρόνια

23 Σεπτεμβρίου, 2013



   Πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα η οποία δεν «επιτρέπεται» να βγει απο το σπίτι συμφωνα με καταγγελίες των γειτόνων άλλα και της ίδιας.
Σύμφωνα με το contraseolous.gr o πατέρας της την κρατάει εσώκλειστη απο την ημέρα που ήρθε στην ζωή. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει βγει από το σπίτι της, και ποτέ κανένας τόσα χρόνια δεν εχει πει τίποτα λόγω φόβου του πατέρα ο οποίος τον τελευταίο καιρό τη χτυπούσε. 

Οι φωνές κάθε βράδυ από το κλάμα της κοπέλας ακούγονται στα διπλανά σπίτια.
Η 27χρονη (τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στην διάθεση του contraseolous) βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Ο πατέρας της της στερεί το αυτονόητο, απαγορεύει στην κόρη του να βγει από το σπίτι! Όταν εκείνος λείπει κλειδώνει την νεαρή μέσα στην οικία τους.
Απο ένα παράθυρο, η κοπέλα καταφέρνει κάποιες φορές να βγει αλλά η απόσταση που διανύει είναι ελάχιστη αφού πάντα υπάρχει ο φόβος του πρόωρου ερχομού του πατέρα της. Κάποιοι γείτονες οι οποίοι έχουν αντιληφθεί το τι συμβαίνει βοηθούν την 27χρονη, δίνοντας της λίγο φαγητό και κάποια ρούχα, αφού και από αυτά στερείται. Ήδη τα τελευταία χρόνια τη συντηρούν  για τα προσωπικά της έξοδα οι φίλοι της κρυφά. Η γυναίκα ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια…
πηγή;thebest.gr