Στην NOVA μέχρι το 2017 η Ευρωλίγκα

03 Σεπτεμβρίου, 2013


Η NOVA ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της με τηνΕυρωλίγκα μέχρι της σεζόν 2016-17. 

Η NOVA θα συνεχίσει να μεταδίδει την πλειοψηφία των αγώνων της κουρφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ μέχρι και το 2017.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τους 11 από τους 12 αγώνες της φάσεις των ομίλων, τους 7 από τους 8 του TOP16 και αγώνες από τα Play Offs.

Το Δελτίο Τύπου της NOVA:

"Άλλη μία σημαντική συμφωνία για τα κανάλια Novasports, που καθημερινά κάνουν πράξη το σύνθημα «Όλα για την ομάδα σου!», προσφέροντας στον Έλληνα φίλαθλο το καλύτερο και πιο ενδιαφέρον αθλητικό περιεχόμενο. Η Nova και η Euroleague Basketball ανανέωσαν την συμφωνία τους και έτσι οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις κορυφαίες ομάδες και τους κορυφαίους αγώνες μπάσκετ της Ευρώπης μέχρι και τη σεζόν 2016-2017, μέσα από τα κανάλια Novasports.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την απευθείας μετάδοση των 11 από τους 12 αγώνες, κάθε αγωνιστικής στην φάση των ομίλων, τους 7 από τους 8 αγώνες στη φάση του TOP 16 καθώς και αγώνες από τα Play offs (συμπεριλαμβανομένων αγώνων των ελληνικών ομάδων) έως και το Final Four, προσφέροντας συνολικά στους συνδρομητές των καναλιών Novasports, περισσότερους από 200 αγώνες σε απευθείας μετάδοση!

Με τις σημαντικές επιτυχίες του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ευρωπαϊκό μπασκετικό στερέωμα και το βαρύτιμο τρόπαιο να έρχεται στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου για την διοργάνωση της Euroleague διαρκώς ανεβαίνει.

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Φίλιππου Συρίγου και αποτελούμενη από τους Δημήτρη Καρύδα, Νίκο Παπαδογιάννη, Γιώργο Συρίγο, Νικήτα Αυγουλή, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Χρήστο Καούρη, Γιαννίκο Δούσκα και Τάσο Μπαϊρακτάρη και διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων, θα συνεχίσουν να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της γηραιάς ηπείρου. Φυσικά, τα γεγονότα κάθε αγωνιστικής ημέρας θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague» καθώς και το Novasports.gr με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις.

Η Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Nova, κα Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συμφωνίας με την Euroleague μέχρι και τη σεζόν 2016-2017 επεσήμανε: «Η επέκταση της συμφωνίας μας με τη Euroleague μόλις λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, έρχεται να σφραγίσει την άψογη συνεργασία των δύο μερών και να εξασφαλίσει τη δυναμική παρουσία της κορυφαίας διοργάνωσης του ευρωπαϊκού basket στα κανάλια Νοvasports για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η Εuroleague, με διαρκείς αναβαθμίσεις και βελτιώσεις, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα συγκεντρώνoντας ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του Ελληνα φιλάθλου. Ιδιαίτερα με τις ελληνικές επιτυχίες που συνοδεύουν την διοργάνωση, είμαστε βέβαιοι ότι οι συνδρομητές των καναλιών Νοvasports θα ζήσουν μεγάλες συγκινήσεις απολαμβάνοντας ζωντανά και αποκλειστικά το Όλα για την ομάδα σου!"

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague, κ. Τζόρντι Μπερτομέου μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2017, τόνισε:

"«Η επέκταση της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague με τον μακροχρόνιο συνεργάτη μας, τη Nova, αποδεικνύει ότι το μπάσκετ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στην Ελλάδα και οι φίλαθλοι ενδιαφέρονται πολύ για τη διοργάνωση. Η Euroleague Basketball επιδιώκει να έχει τους κορυφαίους τηλεοπτικούς συνεργάτες σε κάθε χώρα προκειμένου να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή τηλεοπτική παραγωγή και κάλυψη υψηλών προδιαγραφών. Η Nova που πληροί όλες αυτές τις απαιτήσεις, είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο έργο της, δηλαδή τη διάθεση άριστου τηλεοπτικού περιεχομένου στους Έλληνες φιλάθλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η μακροχρόνια συνεργασία μας επεκτείνεται ακόμη περισσότερο."