πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: VIDEO NTOKOYMENTO από βενζινάδικο - , για να μην πληρώσει γκαζώνει και φεύγοντας παρασύρει γυναίκα κάτω από τις ρόδες :

VIDEO NTOKOYMENTO από βενζινάδικο - , για να μην πληρώσει γκαζώνει και φεύγοντας παρασύρει γυναίκα κάτω από τις ρόδες

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

- Το περιστατικό συνέβη σε βενζινάδικο στο Μενίδι 
- Ο οδηγός γέμισε το ρεζερβουάρ αλλά δεν ήθελε να πληρώσει τη βενζίνη - Η γυναίκα του ιδιοκτήτη πιάστηκε από το παράθυρο για να τον σταματήσει
- Εκείνος γκάζωσε και την παρέσυρε τραυματίζοντάς την
- Τι λέει στο Newsit o ιδιοκτήτης
- Καρέ καρέ το video από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του μαγαζιού

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, 21 Αυγούστου 2013, σε βενζινάδικο στο Μενίδι.

Οπως θα δείτε και στο video που εξασφάλισε το Newsit, ένα φορτηγάκι με δύο νεαρούς επιβάτες, φτάνει στο βενζινάδικο. Ο οδηγός ζητάει από τον υπάλληλο να γεμίσει το ρεζερβουάρ. Το κόστος της βενζίνης φτάνει τα 95 ευρώ. Στο μεταξύ έχει βγει από το κατάστημα η γυναίκα του ιδιοκτήτη για να βεβαιωθεί οτι θα πάρει τα λεφτά της καθώς τα περιστατικά των "μπαταχτσήδων" είναι συχνά στο Μενίδι. 

Ολο και περισσότεροι οδηγοί βάζουν βενζίνη και φεύγουν δίχως να πληρώσουν

Εκείνη τη στιγμή ο συνοδηγός κάνει σινιάλο στον οδηγό ο οποίος γκαζώνει για να φύγει. Η γυναίκα πιάνεται από το ανοιχτό παράθυρο για να τους σταματήσει. Ο οδηγός όμως απτόητος γκαζώνει με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα για 10 μέτρα και λίγο πριν βγει στη λεωφόρο πατάει τη γυναίκα που έχει πέσει κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. 

Δείτε το συγκλονιστικό video σε αργή κίνηση
 

Οπως δήλωσε στο Newsit o ιδιοκτήτης του βενζινάδικου "η γυναίκα μου τραυματίστηκε. Εχει κάταγμα στη λεκάνη και αφόρητους πόνους". 


 


Η γυναίκα πάντως που είχε άγιο κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του οχήματος. Μετά από την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία αποδείχθηκε πως οι πινακίδες είναι γνήσιες ενώ έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος. 

Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα στο Ζεφύρι για τη σύλληψη των δύο δραστών. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=235861&catid=3