πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Λαμία: Θρίλερ με τον θάνατο του κυνηγού - Δεν ξέρουν ποιος πυροβόλησε - Στον Εισαγγελέα οι 5 από τους 9 κυνηγούς :

Λαμία: Θρίλερ με τον θάνατο του κυνηγού - Δεν ξέρουν ποιος πυροβόλησε - Στον Εισαγγελέα οι 5 από τους 9 κυνηγούς

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Ίσως και να μην μάθουμε ποτέ ποιο ήταν το όπλο από το οποίο έφυγε το μοιραίο βλήμα που σκότωσε τον Γιώργο... Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα οι πέντε από τους εννέα κυνηγούς της παρέας, που ήταν μαζί με τον άτυχο 54χρονο Γιώργο Κοτσάνο, χθες το πρωί για κυνήγι αγριογούρουνου στο Άνυδρο Στυλίδας.
Όλα τα μέλη της παρέας είναι συγκλονισμένα και ζουν το δικό τους δράμα, αφού με τον 54χρονο ήταν φίλοι και κυνηγούσαν χρόνια μαζί.

Οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ κρατήθηκαν οι άλλοι πέντε σε βάρος των οποίων θα σχηματισθεί δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.
Οι πέντε της παρέας που κρατήθηκαν ήταν εκείνοι που ήταν στην ίδια περιοχή με τον άτυχο 54χρονο και ήταν αυτοί που πυροβόλησαν όταν πέρασε το κοπάδι με τα αγριογούρουνα. Έχουν κατασχεθεί και θα εξετασθούν όλα τα όπλα των κυνηγών της παρέας.
Η σωρός του Γιώργου Κοτσάνου θα μεταφερθεί στην Αθήνα όπου αύριο πιθανότατα θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή.

Κανείς από τους κυνηγούς δεν κατάλαβε πως έγινε το κακό και όπως λένε οι πληροφορίες θα είναι πολύ δύσκολο να εξακριβωθεί και ποιος τελικά πυροβόλησε τον Γιώργο Κοτσάνο.
Ακόμη και από την βαλλιστική εξέταση δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα έλεγε στο LamiaReport έμπειρος αστυνομικός, διότι οι κυνηγητικές καραμπίνες δεν έχουν ραβδωτή κάννη, άλλα λεία. Έτσι είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις από ποιο όπλο έφυγε το μοιραίο βλήμα, που σκότωσε τον 54χρονο.
Ωστόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζουν την προανάκριση και περιμένουν την έκθεση του ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα τη βαλλιστική των όπλων.
Αυτό είναι το Suzuki του Γιώργου Κοτσάνου εκεί που το άφησε, περίπου 200 μέτρα από το σημείο όπου έπεσε νεκρός.

Διαβάστε ποιος ήταν ο Γιώργος Κοτσάνος, καθώς επίσης και όλες τις λεπτομέρειες με φωτογραφίες από τον τόπο του τραγικού συμβάντος ΕΔΩ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/5-9.html