Πρόκριση και για τις… εντυπώσεις

13 Οκτωβρίου, 2013


Η σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Ηλυσιακό

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για άνετη πρόκριση σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση βλέπουν στην ΑΕΚ την αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον Ηλυσιακό.

Τόσο ο Τραϊανός Δέλλας όσο και οι παίκτες του θέλουν με σύμμαχο τον κόσμο τους, αφού το ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (15.00), να διώξουν τα… σύννεφα που δημιουργήθηκαν πάνω από την ομάδα έπειτα από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», που θέλει να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα με τους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς στην αρχική ενδεκάδα και διάταξη «4-4-2». Η απόφασή του αυτή βέβαια δεν αποκλείεται να κοστίσει τον αποκλεισμό του Μιγκέλ Κορδέρο από την αποστολή, αφού δεδομένης της απουσίας των τραυματιών Ανάκογλου και Πλατέλλα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία των Ράμα και Πόποβιτς στα άκρα.

Η πιθανότερη σύνθεση: Βούρας ή Καραγκιολίδης (τερματοφύλακας), Τσουκαλάς (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Τζανετόπουλος, Σταθάκης (στόπερ), Ρόβας, Γεωργέας (κεντρικά χαφ), Πόποβιτς, Ράμα (ακραία χαφ), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (επιθετικό δίδυμο).

Στην 20μελη αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες συμμετέχουν επίσης οι Παληαρούτας, Γροντής, Κάτσικας, Τσεβάς, Τσούπρος, Καζβιρόπουλος και Αργυρίου.

Πηγή: sport-fm.gr