πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Ανακούφιση για τους επιβάτες των Μέσων Μεταφοράς-Δεν θα αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων :

Ανακούφιση για τους επιβάτες των Μέσων Μεταφοράς-Δεν θα αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Δεν θα προχωρήσει τελικά το σενάριο της αύξησης των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς γίνεται προσπάθεια να εισπραχθούν οι οφειλόμενες από άλλα υπουργεία και φορείς. Μέχρι πρόσφατα τα χρέη αυτά... συγκεντρώνονταν, ενώ τώρα οι συγκοινωνιακοί φορείς τα διεκδικούν.

Μάλιστα σύμφωνα με το Εθνος η μη διεκδίκηση των χρωστούμενων οδήγησε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να «ξηλώσει» πριν από λίγο καιρό τη διοίκηση του ΟΑΣΑ. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να μπουν στα ταμεία των Οδικών Συγκοινωνιών 9 εκατομμύρια ευρώ από οφειλές του υπουργείου Εργασίας και άλλα 20 με 25 εκατομμύρια θα εισπραχθούν έως το τέλος του 2013.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται ο κυνήγι της εισφοροδιαφυγής, που σύμφωνα με στοιχεία φαίνεται να στερεί περίπου το 15% των εσόδων σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Πιλοτικά έχουν μπει μπάρες σε οχήματα δύο λεωφορειακών γραμμών, που ανοίγουν μόνο με την ακύρωση του εισιτηρίου.
iefimerida.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/blog-post_454.html