Αυτό ήθελε! Ορθάνοιχτος ο δρόμος της Εθνικής για τη Βραζιλία

21 Οκτωβρίου, 2013


Χαμογέλασε η κληρωτίδα της FIFA στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αφού απέφυγε την Γαλλία και την Σουηδία και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Ρουμανία. Πρώτο ματς στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει κάθε λόγο να χαμογελάει μετά την κλήρωση των μπαράζ του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η Εθνική ομάδα που ήταν στους ισχυρούς θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία των Λάζαρ και Γκόιαν.

Μια ομάδα που σίγουρα δεν τρομάζει αλλά αν την υποτιμήσουν οι διεθνείς μπορεί να τους δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Η ουσία είναι ότι η Ελλάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της και έχει βάσιμες ελπίδες να συμμετάσχει στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Το πρώτο ματς θα γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης στις 15 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στις 19 του ίδιου μήνα στην Ρουμανία.
Ρουμανία: Απούσα από το 2008 από τις μεγάλες διοργανώσεις

Η Ρουμανία του Βίκτορ Πιτούρκα αναζητεί τα τελευταία χρόνια την ταυτότητά της. Πέρασε στα μπαράζ την ύστατη ώρα όταν η αδιάφορη Ολλανδία νίκησε την Τουρκία και έτσι της έδωσε τη δυνατότητα να βρεθεί στην κλήρωση της Ζυρίχης.

Ο Μαρικά είναι ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας αφού ο Μούτου δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Η Ρουμανία έχει να βρεθεί σε τελική φάση Μουντιάλ από το 1998 ενώ δεν ήταν παρούσα και στο τελευταίο Euro το 2012.

Τα 4 ζευγάρια των μπαράζ (15 και 19 Νοεμβρίου)

Ισλανδία - Κροατία 
ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Ουκρανία - Γαλλία
Πορτογαλία - Σουηδία
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=246362&catid=1