πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Πάτρα: ΠΡΟΣΟΧΗ - Κλέβουν και ερωτοτροπούν σε γυναίκες κάνοντας χρήση αιθέρα :

Πάτρα: ΠΡΟΣΟΧΗ - Κλέβουν και ερωτοτροπούν σε γυναίκες κάνοντας χρήση αιθέρα

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Περίεργα περιστατικά τα οποία αφορούν σε κλοπές χρημάτων, κοσμημάτων αλλά και απόπειρας βιασμών γυναικών έχουν προκαλέσει τρόμο και ανησυχία σε μεγάλο μέρος πολιτών στην Αχαΐα.... Πρόκειται για περιστατικά τα οποία έχουν διαδραματιστεί σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας με δράστες τα ίδια άτομα τα οποία εκτιμάται πως δρουν ως ομάδα.

Σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις, οι δράστες εμφανίζονται ως πλανόδιοι πωλητές επώνυμων αρωμάτων και άλλων ειδών περιποίησης προσώπου για γυναίκες, τις οποίες πείθουν να δοκιμάσουν το προϊόν που τις ενδιαφέρει.

Από το σημείο αυτό και μετά αρχίζει η περιπέτεια των γυναικών, καθώς σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, αμέσως μόλις μυρίσουν το άρωμα της αρεσκείας τους, παθαίνουν απώλεια μνήμης και όπως έχει αναφερθεί σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις έχουν σημειωθεί λιποθυμίες.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι, πως μέσα στα μπουκάλια έχουν βάλει αιθέρα ή κάποιο άλλο σκεύασμα , το οποίο έχει την ιδιότητα να προκαλεί ακόμα και αναισθησία.

Αμέσως μόλις το υποψήφιο θύμα χάσει την επαφή με την πραγματικότητα , οι δράστες – γίνεται λόγος για τέσσερα άτομα – βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και αρχίζουν να αφαιρούν ότι πολύτιμο αντικείμενο έχει μαζί της η γυναίκα που έβαλαν στο στόχο, αφαιρώντας της παράλληλα και το πορτοφόλι.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα μια νεαρή κοπέλα σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια τους, καθώς μόλις έχασε τις αισθήσεις της, από το σημείο περνούσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι, το οποίο μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί σταμάτησε για να προσφέρει βοήθεια.

Οι δράστες αμέσως επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. Η νεαρή κοπέλα μόλις απέκτησε τις αισθήσεις της αναζητούσε τα κοσμήματα που φορούσε καθώς και το πορτοφόλι της, τα οποία όμως είχαν κάνει φτερά.

Το περιστατικό συνέβη σε παράδρομο στην περιοχή του Μονοδενδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο περιπτώσεις έχουν καταγγελθεί - με την ίδια μέθοδο - ακόμα και προσπάθειες εκτός από την κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων από τα θύματα, να μετατραπούν αυτά σε εύκολη λεία σεξουαλικής απόλαυσης, με τις φήμες σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας να οργιάζουν. 
 
patrastimes