πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Τέλος στο μυστήριο με τη μικρή Μαρία - Το DNA έδειξε ότι η 35χρονη βουλγάρα είναι η βιολογική της μητέρα :

Τέλος στο μυστήριο με τη μικρή Μαρία - Το DNA έδειξε ότι η 35χρονη βουλγάρα είναι η βιολογική της μητέρα

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013


- Τα αποτελέσματα DNA έδειξαν πως και ο άντρας της Βουλγάρας είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής Μαρίας- Η δικηγόρος των τσιγγάνων δηλώνουν: Καταρρίπτεται η δίωξη για αρπαγή ανηλίκου
 - Η Ελληνική Αστυνομία θα στείλει αίτημα να μεταφερθεί η βουλγάρα στην Ελλάδα για να απολογηθεί
- Η μητέρα της μικρής Μαρίας είχε δηλώσει πως είχε αναγνωρίσει τους τσιγγάνους που έδωσε το κορίτσι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της μικρής Μαρίας, καθώς όπως έγινε γνωστό τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν ότι η μικρή Μαρία είναι τελικά κόρη της βουλγάρας τσιγγάνας Σάσα Ρούσεβα, αλλά και ο βιολογικός πατέρας είναι ο Ατάνας Ρούσεβ.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες καθώς η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται πολύ σύντομα να στείλει αίτημα προς τις βουλγαρικές αρχές, προκειμένου να εκδοθεί η μητέρα της μικρής Μαρίας στην Ελλάδα, προκειμένου να απολογηθεί για το πώς έδωσε το παιδί της στο ζευγάρι των τσιγγάνων.

Το ερώτημα πλέον που δημιουργείται είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες η βουλγάρα τσιγγάνα έδωσε το παιδί της στο ζευγάρι των τσιγγάνων και εάν έλαβε χρήματα για αυτό το λόγο.

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, το NewsIt επικοινώνησε με τη δικηγόρο του ζευγαριού Ρομά, κα Μαριέτα Παλάβρα η οποία δήλωσε πως η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τους πελάτης της, καθώς πλέον απορρίπτεται με τον πλέον σαφή τρόπο η δίωξη για αρπαγή ανηλίκου.

Σημειώνεται πως η τσιγγάνα γυναίκα από τα Φάρσαλα μετά από αρκετές αντιφάσεις, είχε παραδεχθεί πως η μικρή Μαρία έφτασε στα χέρια της από μία τσιγγάνα από τη Βουλγαρία που δεν είχε χρήματα για να μεγαλώσει το μικρό κορίτσι.