πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Κάντε το test και μάθετε αν έχετε επηρεαστεί από αεροψεκασμούς :

Κάντε το test και μάθετε αν έχετε επηρεαστεί από αεροψεκασμούς

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Photo: mattyb34/Flickr
H ώρα της αλήθειας έφτασε. Αν υποψιάζεστε πως είστε “αεροψεκασμένοι” και θέλετε να το επιβεβαιώσετε δώστε βάση στο παρακάτω δημοσίευμα (σ.σ. δεν έχει γίνει καμία διόρθωση στο κείμενο) :
Γράφει ο Νίκος Κακαρίκας
“Σίγουρα κανείς δεν θέλει να το δει αυτό γιατί η αλήθεια είναι τρομακτική και η άγνοια ευτυχία, αλλά αν θέλετε να ξέρετε αν έχετε επηρεαστεί από chemtrails (αεροψεκασμοί), μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι. Αυτό που ψάχνετε είναι συνθετικά nanofibers που ψεκάζονται από τα αεροπλάνα, μαζί με το αλουμίνιο και βάριο. Χρησιμοποιήστε κάποιο χυμό σταφυλιών ή κόκκινο κρασί και κρατήστε το (ξεπλένοντας) στο στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το στο νεροχύτη, οι ίνες έλκονται και σκοτώνονται από το οξύ στο χυμό σταφυλιών, ενώ ταυτόχρονα βάφονται και γίνονται ορατές.
«Αναφέρει επίσης ότι αυτές βγήκαν από το στόμα του ατόμου που το δοκίμασε(Φωτογραφία)».
Αυτές οι ίνες διασκορπίζονται σε όλο ολόκληρο το σώμα σας, γιατί τις αναπνέουμε όλη την ημέρα. Είναι στο νερό και την τροφή μας, καθώς, είναι λίγο πολύ σε όλα. Δοκιμάστε το στο σπίτι και να δείτε μόνοι σας.
Όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας!!!”
Αν και δεν πιστεύω στους αεροψεκασμούς, καμία ερμηνεία-εξήγηση μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να με πείσει πως κάτι τέτοιο συμβαίνει, έκανα με μεγάλη περιέργεια το “τεστ” με το κόκκινο κρασί. Με πάσα ειλικρίνεια, δεν είδα ίνες ή κάτι άλλο ύποπτο και παράξενο να βγαίνει από το στόμα μου. Έβαλα και μερικούς φίλους να το κάνουν χωρίς να τους εξηγήσω από την αρχή για ποιο σκοπό γίνεται. Όλοι γέλασαν όταν στο τέλος τους είπα πως πέρασαν επιτυχώς το αλάθητο τεστ και δεν ήταν ψεκασμένοι. Δεν γνωρίζω, όμως, για να είμαι ειλικρινής αν το όλο ζήτημα είναι μόνο για γέλια όταν υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι πιστεύουν με τόση ευκολία σε αεροψεκασμούς και τεστ επιβεβαίωσής τους.