πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Νέο Κλίβελαντ! ΣΟΚ! Ζευγάρι κρατούσε τρείς γυναίκες φυλακισμένες 30 χρόνια στο σπίτι του στο Λονδίνο! :

Νέο Κλίβελαντ! ΣΟΚ! Ζευγάρι κρατούσε τρείς γυναίκες φυλακισμένες 30 χρόνια στο σπίτι του στο Λονδίνο!

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013


- Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα 67 ετών στο νότιο Λονδίνο
- Πρόκειται για μια γυναίκα από την Μαλαισία, μια από την Ιρλανδία και μια από τηνΒρετανία
- Οι γυναίκες που κρατούνταν σκλάβες 30 χρόνια απελευθερώθηκαν από την Σκότλαντ Γιάρντ
- Η υπόθεση θυμίζει εκείνη του Αριελ Κάστρο στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ που κρατούσε στο υπόγειο του σπιτιού του τρεις γυναίκες

Τρείς γυναίκες κρατούνταν φυλακισμένες σε ένα σπίτι στο νότιο Λονδίνο επι 30 χρόνια σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιάρντ!
Μετά από επιχείρηση που έγινε συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα 67 ετών.
Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιάρντ, μια Ομάδα Υποστήριξης Κακοποιημένων γυναικών, έλαβε ένα τηλεφώνημα - κραυγή βοήθειας - από ένα από τα θύματα πριν από έναν μηνα. Έλεγε ότι κρατείται παρά την θέλησή της επι 30 χρόνια!

Η Ομάδα Υποστήριξης ειδοποίησε την αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες. Η αστυνομία εντόπισε το σημείο που κρατούνταν οι γυναίκες και μετά από λεπτούς χειρισμούς απελευθέρωσαν μια 69χρονη από την Μαλαισία, μια 57χρονη από την Ιρλαδία και μια 30χρονη βρετανίδα.

Και οι τρείς είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχουν μεταφερθεί σε μέρος που έχουν ψυχολογική στήριξη από ειδικούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα θυματα ευαισθητοποιήθηκαν και πήραν θάρρος να μιλήσουν από ένα ντοκυμαντέρ το οποίο παρουσίαζε περιπτώσεις γυναικών που εξαναγκάζονταν να παντρευτούν παρά την θέλησή τους.

πηγη: dailymail, telegraph, BBC