Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το απόγευμα - Οι περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία

13 Νοεμβρίου, 2013


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
- Ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα της Τετάρτης
- Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα πλήξει η κακοκαιρία 
- Έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι την Παρασκευή

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στις δυτικές και νότιες περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν.
Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Τις επόμενες ώρες ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν το Ιόνιο (εκτός από την Κέρκυρα) καθώς και την Πελοπόννησο. Σταδιακά από το βράδυ η κακοκαιρία θα πλήξει την Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια και από τη νύχτα πιθανόν τις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.

Η κακοκαιρια θα συνεχιστεί την Πέμπτη

Πιο αναλυτικά, αύριο ημέρα Πέμπτη, ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν  στο Ιόνιο (εκτός Κέρκυρας) στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, στη Στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, και σταδιακά το ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.  

Πάντως γρήγορα τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, σταδιακά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στις ηπειρωτικές περιοχές και τις Σποράδες και τη νύχτα στις Κυκλάδες και την Κρήτη. 

Για την Παρασκευή

Την Παρασκευή από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα και οι νοτιότερες περιοχές των νησιών του ανατολικού Αιγαίουμέχρι τις πρωινές ώρες.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία στα ορεινά Τρίκαλα, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί σε σημεία του οδικού δικτύου. Διαβάστε περισσότρερα εδώ
Προβλήματα όμως, δημιουργήθηκε και στο Λεωνίδιο, στην Αρκαδία, όπου τα σχολεία παρέμειναν κλειστά. Διαβάστε περισσότερα εδώ
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=251156&catid=3