πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Θεσσαλονίκη: Θεατρική παράσταση με εισιτήριο... τρόφιμα και ρούχα - Συγκεντρώθηκαν τόνοι προϊόντων! :

Θεσσαλονίκη: Θεατρική παράσταση με εισιτήριο... τρόφιμα και ρούχα - Συγκεντρώθηκαν τόνοι προϊόντων!

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013


Στα ράφια του Κέντρου Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων του Δήμου Παύλου Μελά βρίσκονται από την προηγούμενη βδομάδα τρεις τόνοι συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας και εκατοντάδες ρούχα τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «'Ένας Υπουργός... στο Μπαούλο μας».

Πολίτες όλων των ηλικιών παρακολούθησαν την ανατρεπτική κωμωδία που ανέβασε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του δήμου Παύλου Μελά «Καπνομάγαζο» στο Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης".

Οι θεατές πλήρωσαν εναλλακτικό εισιτήριο, αφήνοντας στα εκδοτήρια σακούλες με τρόφιμα όπως γάλα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια και κονσέρβες, ρούχα σε καλή κατάσταση καθώς και κουτιά με φάρμακα, αντιβιοτικά και είδη πρώτης ανάγκης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου.

Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν και από τις 11 παραστάσεις που έγιναν, μοιράζονται, ήδη, σε πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ μέρος των τροφίμων διατέθηκε στο σύλλογο της πόλης «One for All».

Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων μοιράστηκαν φυλλάδια από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.