Άντρας εκδικείται την πρώην του με ευφάνταστο τρόπο!

18 Νοεμβρίου, 2013


Πλούσιος και εφευρετικός, δεν τσιγκουνεύτηκε τα λεφτά για να περάσει το διαβολικό μήνυμά του...

Εκδικητικός σύζυγος από το Μίσιγκαν τρόλαρε την πρώην γυναίκα του με καθημερινή υπόμνηση των αισθημάτων που τρέφει πλέον για δαύτη!

Σύμφωνα με την κόρη του ιδιοκτήτη, ο ιδιαιτέρως ευκατάστατος πατέρας της, θέλοντας να μπει στη μύτη της τέως συζύγου του, αγόρασε σπίτι δίπλα ακριβώς στο δικό της και κατέστρωσε κατόπιν το απλό μεν, συναρπαστικό δε σχέδιό του. 

Αγόρασε λοιπόν ένα τεράστιο μπρούτζινο άγαλμα, το οποίο τοποθέτησε με τέτοιο τρόπο που να «κοιτά» στο σπίτι της πρώην, με το μήνυμα να είναι κάτι παραπάνω από προφανές! 

Και λες και δεν έφτανε αυτό, ο άντρας σιγουρεύτηκε ότι τα αισθήματά του θα είναι ορατά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, 24 ώρες το 24ώρο δηλαδή, ρίχνοντας προβολέα στο άγαλμα για να μην το τυλίγει ποτέ το σκοτάδι. 



Πλέον ο Alan και η πρώην σύζυγός του Tiffany δεν μπορεί να είναι οι καλύτεροι γείτονες! 

Κι εκεί που το θέμα θα έπαιρνε τέλος, ο αθλητικογράφος από το Ντιτρόιτ Jeff Moss αναγνώρισε πρόσφατα τον ιδιοκτήτη της κατοικίας: πρόκειται για τον Alan Markovitz, τοπικό θρύλο και ιδιοκτήτη τριών στριπτιζάδικων της πόλης!

Το τέχνασμα μεταφέρει το μήνυμά του στην πρώην σύζυγό του από τη Σλοβακία, με την οποία ήταν παντρεμένοι για 2 ολόκληρα χρόνια (η 17χρονη κόρη προέρχεται από άλλο γάμο) και την οποία γνώρισε πού αλλού, σε ένα από τα καταστήματά του. 

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά, γι' αυτό και αποφάσισε να της δείξει τα αισθήματα που τρέφει για κείνη με τον εξωφρενικό αυτό τρόπο, καθώς η κυρία μετακόμισε στο σπίτι του εραστή της δύο μόλις μέρες μετά τον χωρισμό τους. 



«Έσπασε τον αντρικό κώδικα τιμής», είπε ο Markovitz, «οι αληθινοί άντρες δεν το κάνουν αυτό σε άλλον άντρα»...