Μαθαίνουν... σάμπα οι διεθνείς! Ετοιμάζει βαλίτσες η Εθνική (ΦΩΤΟ)

16 Νοεμβρίου, 2013



Η Εθνική ομάδα περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το καλύτερό της ματς. Κυριάρχησε κόντρα στην Ρουμανία και το τελικό 3-1 προσφέρει στους παίκτες τουΣάντος την ευκαιρία να προκριθούν σε δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μετά το 3-1 επί της Ρουμανίας. Οι παίκτες της Εθνικής εκτός από την ουσία, προσέφεραν και θέαμα και αυτό επιβραβεύτηκε από τον κόσμο που γέμισε το Γ. Καραϊσκάκης.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Ελλάδα πρέπει να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε και να εξασφαλίσει την ερχόμενη Τρίτη στο Βουκουρέστι, τη συμμετοχή της σε 5η μεγάλη διοργάνωση τα τελευταία 10 χρόνια και στο τρίτο Παγκόσμιο κύπελλο της ιστορίας της. Μόνο από το Μουντιάλ του 2006 έχει απουσιάσει η Εθνική από το 2004 και μετά.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Σάντος δικαιώθηκε με τις επιλογές του αν και δεν ήταν λίγοι όσοι πίστευαν ότι έπρεπε να εμπιστευτεί τον φορμαρισμένο Σάμαρη. Ο Πορτογάλος πήρε το 100% από τους παίκτες του και σημείωσε την 24η νίκη του στον πάγκο της Ελλάδας σε σύνολο 40 αγώνων.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Το δεύτερο ματς δεν είναι διαδικαστική υπόθεση αλλά η συγκεκριμένη ομάδα φαντάζει δύσκολο να δεχτεί 2 τέρματα χωρίς να σκοράρει. Μόνο η Βοσνία (3-1) και η Γερμανία (4-2) έχουν καταφέρει να νικήσουν με 2 γκολ διαφορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία φορά που η Εθνική έχασε με 2-0 ήταν το 2009 από την Ελβετία.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Ελλάδα με τη νίκη της γνωρίζει ότι θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση για τα προκριματικά του Euro 2016 αλλά το μόνο που ενδιαφέρει τους διεθνείς είναι να ολοκληρώσουν στο Βουκουρέστι (Τρίτη 19/11 στις 21.00) αυτό που άρχισαν στο Γ. Καραϊσκάκης.