Δεν υποχωρεί το ψύχος - Παγετός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας

14 Δεκεμβρίου, 2013

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη, τις Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο περιμένουμε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013... Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 3 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 0 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 9 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 4 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4425.html