πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Άντρας ικανοποίησε τις ορέξεις του σε σουπερμάρκετ :

Άντρας ικανοποίησε τις ορέξεις του σε σουπερμάρκετ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Απαγόρευση εισόδου για 18 μήνες σε όλα τα σουπερμάρκετ της Μεγάλης Βρετανίας, εκτός κι αν συνοδεύεται από κάποιον άλλο ενήλικα...
επιβλήθηκε σε έναν 49χρονο άντρα, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τις κάμερες ενός καταστήματος να… αυνανίζεται στο διάδρομο με τα κρεατικά!

Ο Eugenio Freitas ικανοποίησε τον… εαυτό του για τουλάχιστον 10 λεπτά, όπως κατέγραψαν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος υποκαταστήματος πολύ γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ της Αγγλίας.

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών από το Staffordshire, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, είχε «κάθε πρόθεση να πάει για ψώνια - όπως δήλωσε στο δικαστήριο- όμως κατακλύστηκε από μια… ακαταμάχητη σεξουαλική επιθυμία»!

Οι πελάτες του καταστήματος που τον αντίκρισαν να αυνανίζεται δίπλα στα ψυγεία με τα κρέατα, ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι με τη σειρά τους φώναξαν την αστυνομία.

Μία υπάλληλος κατέθεσε ότι τον είχε δει να συμπεριφέρεται περίεργα, όμως παρά τα παράπονα των πελατών, αρχικά είχε πιστέψει ότι απλά «έφτιαχνε το παντελόνι του».
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/12/blog-post_8380.html