πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Αχαΐα: Μητέρα πέντε παιδιών απειλεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα :

Αχαΐα: Μητέρα πέντε παιδιών απειλεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013


Δραματικές στιγμές ζει μια πολύτεκνη οικογένεια στη Δυτική Αχαΐα, καθώς κινδυνεύει να μείνει στο σκοτάδι λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔΕΗ.

Όπως γράφει το neotera.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι άνεργο με πέντε ανήλικα παιδιά. H μητέρα πριν από λίγες ημέρες μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο και απείλησε πως θα αυτοκτονήσει, καθώς η ΔΕΗ απειλεί με διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, για οφειλή που ανέρχεται σε 2500€.

Ωστόσο, πριν λίγο χρονικό διάστημα είχαν απευθυνθεί στη διοίκηση της ΔΕΗ, προκειμένου να ζητήσουν διακανονισμό. Οι υπεύθυνοι όμως της απάντησαν πως για να γίνει διακανονισμός θα πρέπει να καταβληθεί ποσό 800€ και να οριστούν και δόσεις, οι οποίες σε μηνιαία βάση ξεπερνούν τα 200€.

Η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση καθώς αδυνατούν να βρουν τα χρήματα και οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ της απέκλεισαν ακόμα και το ενδεχόμενο της ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο, ισχυριζόμενοι πως καταναλώνει περισσότερες από 1000 κιλοβατώρες ανά έκδοση λογαριασμού.