ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα νέα κόλπα που σκαρφίζονται οι κλέφτες

03 Ιανουαρίου, 2014

Ιδιοφυείς απατεώνες, που έχουν ξεχάσει τα παραδοσιακά «κόλπα» και χρησιμοποιούν πιο εξελιγμένες μεθόδους, έχουν αναβαθμίσει πλέον τις «επιχειρησιακές» τακτικές τους, καθώς έχουν εφεύρει νέους τρόπους, για να...
πιάνουν στον ύπνο τα θύματά τους.

Ακόμη και οι πολύπειροι αστυνομικοί μένουν έκπληκτοι από τα «μαγικά» που εφευρίσκουν οι απατεώνες, προκειμένου να μπορούν να ξαφρίζουν ανυποψίαστους πολίτες που πέφτουν στα δίχτυα τους.

Πλασιέ τροφίμων και χυμών εμποτισμένων με αναισθητικό, δήθεν υπάλληλοι της ΔΕΗ που κάνουν έλεγχο στην εγκατάσταση του σπιτιού, ακόμα και τεχνητή...πλημμύρα χρησιμοποιούν οι κλέφτες, για να καταφέρουν να βάλουν στο χέρι το πενιχρό πια κομπόδεμα των Ελλήνων πολιτών.

Η τελευταία «μόδα» στην κλοπή έχει αφήσει άφωνους τους αστυνομικούς, καθώς η ευρηματικότητα των απατεώνων έχει ξεπεράσει ακόμη και τη φαντασία του πλέον ευφάνταστου συγγραφέα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, δύο γυναίκες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών σε Βόλο και Κατερίνη, καθώς εμφανίζονται σε ανυποψίαστα θύματα ως πλασιέ νέου χυμού, τον οποίο μάλιστα προσφέρουν δωρεάν προς δοκιμή στα υποψήφια θύματά τους.




Πηγή: Espresso
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8613.html