πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Παρήγγειλες να φας; Δες πρώτα το κουτί και μετά.. πλήρωσε! Δείτε τι έκανε νεαρός για να βγάλει λεφτά! :

Παρήγγειλες να φας; Δες πρώτα το κουτί και μετά.. πλήρωσε! Δείτε τι έκανε νεαρός για να βγάλει λεφτά!

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Με μια αρκετά περίεργη περίπτωση απατεώνα ασχολούνται οι Αρχές στην πόλη Γκρίμσμπι της Αγγλίας. Όπως αναφέρει η Mirror, ένας νεαρός μπαίνει σε φαστ φουντ, πιτσαρίες και...καταστήματα κεμπάμπ, «στήνει» αυτί προκειμένου να ακούσει τις τηλεφωνικές παραγγελίες και στη συνέχεια σπεύδει πρώτος στη διεύθυνση που περιμένουν το φαί για να παραδώσει άδεια κουτιά και να πάρει -βεβαίως- τα χρήματα.
«Μου φάνηκε παράξενο που η παραγγελία μου ήρθε 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που την ζήτησα» είπε μια 27χρονη, η οποία πλήρωσε 12 λίρες για να παραλάβει άδεια κουτιά. Μέχρι να τα ανοίξει και να βρει μέσα... τίποτα, ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Σε ένα τουλάχιστον κατάστημα, οι υπάλληλοι είχαν παρατηρήσει έναν άνδρα να περιφέρεται ύποπτα στο εσωτερικό του.

«Τον πλησίασα και τον ρώτησαν αν τον εξυπηρετεί κανείς. Μου είπε ότι ήθελε να δει το μενού. Μετά έφυγε και γύρισε πίσω, κάνοντας διάφορες ερωτήσεις, όπως μέχρι πού κάνουμε ντιλίβερι και ποια είναι η ελάχιστη παραγγελία» δήλωσε ένας υπάλληλος στην Daily Telegraph.

Η Αστυνομία εξετάζει την υπόθεση, κάνοντας χρήση και του υλικού από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
newsbomb.gr