Η ερωτιάρα αλλοδαπή νοσοκόμα, ο εραστής μεγαλογιατρός και το «ξεμάλλιασμα» στους διαδρόμους του νοσοκομείου!

10 Μαΐου, 2014

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα… Νοσοκόμα με ενεργή… «δράση» έχει αναστατώσει ένα ολόκληρο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ… 

πριν από λίγους μήνες προκάλεσε σάλο το θέμα του «Κόσμου» για την αλλοδαπή παράνομη νοσοκόμα που κλείνει πελατεία χάριν της ερωτικής σχέσης που διατηρεί με μεγαλογιατρό νοσοκομείου της Πάτρας.
Μάλιστα, το ρεπορτάζ δεν είχε προκαλέσει απλά αναταραχή στο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά είχε υπάρξει και άνωθεν παρέμβαση έτσι ώστε να σταματήσει η μη εγκεκριμένη και νόμιμη δραστηριότητα της αλλοδαπής νοσοκόμας σε συγκεκριμένη κλινική του νοσοκομείου.
Το θέμα είχε θεωρηθεί λήξαν, όμως πριν από λίγες μέρες επανήλθε στην επιφάνεια εφόσον η εν λόγω νοσοκόμα εντοπίστηκε να κάνει ανενόχλητη την ίδια ακριβώς δουλειά, αλλά απλώς σε... άλλη κλινική του ίδιου νοσοκομείου!

Μάλιστα ο εντοπισμός έγινε από νοσηλεύτρια του ιδρύματος η οποία αποφάσισε να της κάνει παρατήρηση. Η αλλοδαπή αντέδρασε και οι δύο γυναίκες άρχισαν να λογομαχούν. Και όλα αυτά στη διάρκεια της νύχτας και ενώ παρακολουθούσαν το επεισόδιο με έκπληξη οι ασθενείς και συνοδοί τους, που στο μεταξύ είχαν ξυπνήσει...
Ήταν τόσο έντονη η λογομαχία που ήθελε... λίγο ακόμα ώστε οι δύο γυναίκες να πιαστούν μαλλί με μαλλί, κάτι που απειλήθηκε να γίνει αλλά αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή! Ωστόσο οι φωνές ακούγονταν μέχρι το ισόγειο, ενώ στις ξεκάθαρες προειδοποιήσεις της νοσηλεύτριας λόγω της παράνομης επαγγελματικής δραστηριότητας απαντήθηκαν από την άλλη πλευρά με... απειλές έως και ξυλοδαρμού σε περίπτωση που αποκάλυπτε το παραμικρό!
Είναι χαρακτηριστικό ότι συγγενείς ασθενών αναγκάστηκαν να παρέμβουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η νύχτα. Όμως στους κύκλους των νόμιμων αποκλειστικών νοσοκόμων έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων επειδή δεν έχει δοθεί τέλος στις παράνομες αποκλειστικές.
Έχει... «πλάτες»! Εκείνο που εξοργίζει ακόμα περισσότερο τις νόμιμες νοσοκόμες, όπως τονίζεται στα πηγαδάκια, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη «παράνομη» αποκλειστική δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ελέω γιατρού...
Ακόμα και αφού την έδιωξαν την προηγούμενη φορά, εκείνη «κρύφτηκε» σε άλλον όροφο και συνέχισε απτόητη να φροντίζει τους ασθενείς με τους οποίους έκλεινε τη σχετική συμφωνία. Υποβοηθούμενη σε ένα βαθμό και από τον εραστή γιατρό ο οποίος λόγω ιδιότητας μπορούσε να εξασφαλίζει περισσότερη πελατεία για χάρη της!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7104.html