πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Από Τρίτη τα εισιτήρια με Ατλέτικο :

Από Τρίτη τα εισιτήρια με Ατλέτικο

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014


Τα «μαγικά χαρτάκια» για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ

Ραντεβού στα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη θα δώσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι θα θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το πρώτο παιχνίδι της ομάδας για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 25 ευρώ έως και 325 ευρώ στις θέσεις των VVIP. Κάθε φίλος της ομάδας μπορεί να λάβει μέχρι και δύο εισιτήρια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Ατλέτικο… 

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην ATLETICO DE MADRID που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 16/9/14 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής: 
Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τις Θύρες 17 & 25, από την Τρίτη 9/9/14 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. 
Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) για τις θύρες 02, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 22 από την Δευτέρα 8/9/14 από τις 13:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ώρες λειτουργίας (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00). 
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου. 
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 40€, 45€, 50€, 55€, 65€, 75€, 90€, 225€ (VIP) & 325€ (VVIP). 
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα. 
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά). 
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr ) 
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 2104190902-4 και 2111007060. 
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί (1) ένα εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού». 
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Πηγή: sport-fm.gr