Απίστευτο και όμως αληθινό: Συνελήφθη 30χρονος επειδή... σφουγγάριζε επιθετικά!

15 Οκτωβρίου, 2014

Χειροπέδες σε έναν 30χρονο Βρετανό πέρασαν τη Δευτέρα οι βρετανικές αρχές διότι... ο συγκεκριμένος κύριος τόλμησε να... σφουγγαρίσει «επιθετικά» το πάτωμα σε ξενοδοχείο του Μπρίστολ!

Κι όμως, η μανία του 30χρονου να κάνει το πάτωμα να λάμψει του προκάλεσε μεγάλους μπελάδες και τον έστειλε στη φυλακή, ενώ σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα «Independent», όλα ξεκίνησαν όταν ο «δράστης», ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο «Double Tree», είδε μια από τις καθαρίστριες να μην κάνει σωστά τη δουλειά της.

Στη συνέχεια ο άντρας πήρε από την υπάλληλο του ξενοδοχείου τη σφουγγαρίστρα και άρχισε να καθαρίζει μανιωδώς και επιθετικά το πάτωμα, ενώ δεν δίστασε να περάσει πολλές φορές τη σφουγγαρίστρα από τα παπούτσια της γυναίκας, η οποία τον κοιτούσε σοκαρισμένη!

Παρά τις εκκλήσεις των άλλων υπαλλήλων του ξενοδοχείου ο 30χρονος δεν έδειχνε καμία διάθεση να σταματήσει το σφουγγάρισμα, ωστόσο, το αποκορύφωνα ήταν όταν έσπρωξε την άτυχη υπάλληλο η οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- δεν καθάριζε καλά.

Τελικά, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του 30χρονου, ενώ εκείνος συνελήφθη από τις αρχές για «διατάραξη της ειρήνης».
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/10/30_15.html