«Εκρηκτικό» Big Brother για γυναίκες έρχεται στην Ελλάδα

14 Μαρτίου, 2015


Το 2000 ήταν σίγουρα η δεκαετία των ριάλιτι με αμέτρητες παραγωγές που κατέκλυσαν την μικρή οθόνη. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να... τις ξαναζήσουμε σε μία διαφορετική εκδοχή τους. Αφού το Big Brother επιστρέφει με νέα εκρηκτική συνταγή επιτυχίας.

Στο νέο ριάλιτι που βρίσκεται στα σκαριά για λογαριασμό του καναλιού Ε, δώδεκα κορίτσια έτοιμα για όλα θα κλειστούν το προσεχές διάστημα σε πολυτελή έπαυλη που θα βρίσκεται σε ζωντανή σύνδεση με τις μικρές οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών

Μάλιστα οι συντελεστές επιλέγουν τα κορίτσια με βάση τις εντυπωσιακές τους καμπύλες και την εκρηκτική τους προσωπικότητα, ώστε να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ξεμαλλιάσματα, ίντριγκες, εξομολογήσεις, όλα είναι πιθανόν να συμβούν μεταξύ 12 εκρηκτικών προσωπικοτήτων.

Προς το παρόν οι παραγωγοί της εκπομπής αναζητούν τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τις πρωταγωνίστριες του νέου ριάλιτι. Εχουν κάνει ρεπεράζ σε απομονωμένες οικοδομικές εγκαταστάσεις, lofts και εντυπωσιακά ρετιρέ και εξοχικές κατοικίες στα περίχωρα της Αθήνας ψάχνοντας τον κατάλληλο χώρο με αρκετές κρεβατοκάμαρες, μπάνια, άνετα σαλόνια και πισίνα.

Η σκέψη να χρησιμοποιηθούν οι παλιές εγκαταστάσεις των προηγούμενων Big Brother εγκαταλείφθηκε γρήγορα, αφού ο Alpha χρησιμοποιεί τους χώρους ως γραφεία των pro Studio, ενώ άγνωστη είναι η τύχη του σπιτιού του Big Brother στην Παιανία που ανήκε στον ΑΝΤ1.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/03/big-brother.html