Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση και δεν θα πιστέψετε για ποιο λόγο!

14 Μαρτίου, 2015


Ένα αεροσκάφος της British Airways που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο – Ντουμπάι, μόλις μισή ώρα μετά την απογείωσή του, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Λονδίνου για λόγους... υγιεινής, καθώς η δυσωδία που ερχόταν από τις τουαλέτες ήταν ανυπόφορη για τους επιβάτες!

Η πτήση αναχώρησε στην ώρα της την Πέμπτη το βράδυ από το Λονδίνο και όλα φαίνονταν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος ανακοίνωσε ότι το αεροπλάνο έπρεπε να επιστρέψει πίσω εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς από ακαθαρσίες στην τουαλέτα.

Το προσωπικό αρχικά προσπάθησε να αντιμετωπίσει το δυσάρεστο πρόβλημα χωρίς όμως αποτέλεσμα.Μάλιστα οι επιβάτες που κάθονταν κοντά στις τουαλέτες έκαναν συνεχώς παράπονα στις αεροσυνοδούς. Έτσι ο πιλότος αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η 7 ωρών πτήση υπό αυτές τις συνθήκες που ήταν άσχημες για όλους.

Ο εκπρόσωπος της British Airways με δηλώσεις του απολογήθηκε για την ταλαιπωρία των επιβατών και τόνισε ότι η εταιρεία παρείχε στους επιβάτες δωρεάν διαμονή και φαγητό μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη πτήση που ήταν σε 15 ώρες.