Στην τελική ευθεία το όνειρο της «Αγιά Σοφιάς»

01 Απριλίου, 2015


Δρομολογούνται οι εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ταλαιπωρήθηκε, καθυστέρησε, υπονομεύτηκε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά η ΑΕΚ δείχνει να μπαίνει οριστικά πλέον στην τελική ευθεία για το όνειρο της «Αγιά Σοφιάς».

Η πληροφόρηση για τη δικαστική νίκη στο ΣτΕ ήχησε σαν μελωδία στα αυτιά όλων στην «Ένωση», μα το κυριότερο έγινε το κλειδί για να ξεκολλήσει επιτέλους το θέμα και ν’ αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα έργα.

Άλλωστε η στάση του Δήμου (μετά και τη δημόσια παραδοχή του Άρη Βασιλόπουλου για τη δικαστική ήττα) δείχνει πιο συγκαταβατική από ποτέ. Οι συζητήσεις με τη δημοτική αρχή, που ξεκίνησαν στη συνάντηση της Δευτέρας, δείχνουν για πρώτη φορά να διαθέτουν έδαφος συνεργασίας. Κι εφόσον αυτό συνεχιστεί, τίποτα πλέον δε σταματά την ΑΕΚ από το να κάνει τα επόμενα βήματα.

Ήτοι να περιμένει την επισημοποίηση της απόφασης του ΣτΕ (που αναμένεται σε διάστημα 1-1,5 μήνα), να προχωρήσει τις επαφές με το Δήμο για τα συνοδευτικά έργα και όταν εκδοθεί η οικοδομική άδεια (ενδεχομένως και μέσα στον Απρίλιο) να δώσει το σύνθημα για να… μαρσάρουν σιγά-σιγά οι μπουλντόζες.

Πηγή: sport-fm.gr