Το μεγαλύτερο EDM event της Αθήνας γίνεται 2 ετών!

01 Απριλίου, 2015


Την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Spell Night Club

Το πιο φαντασμαγορικό dance event της Αθήνας κλείνει δύο χρόνια ζωής και το γιορτάζει. Το Massive Story, μετά από 9 επιτυχημένα event και συνολικά 25.000 επισκέπτες ετοιμάζεται για άλλο ένα βράδυ απ' αυτά που κάθε fan της dance μουσικής θέλει να ζει.

Την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Spell Night Club που έχει ταράξει την αθηναϊκή νύχτα με τα ιδιαίτερα σκηνικά και το μοναδικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό οι λάτρεις της EDM θα γιορτάσουν άλλη μια φορά με ένα εκρηκτικό συνδυασμό Ελλήνων καλλιτεχνών και guest act dj's .

Έχοντας φιλοξενήσει ήδη πολλούς απ τους καλύτερος Έλληνες DJ και παραγωγούς αλλά και αστέρια της διεθνούς σκηνής όπως οι Martin Garrix, Jay Hardway, Thomas Newson, Mattise & Sadko και Julian Jordan, αυτή τη φορά στα decks του massive story θα είναι ως guest act, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι dj's και παραγωγοί, Sick Individuals.



Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Ολλανδοί έχουν βρεθεί δυο φορές στην πρώτη θέση του beatport για τις παραγωγές τους σε συνεργασία με τον Axwell και τον Dannic. Δεν έμειναν μόνο εκεί και έχουν γίνει ευρέως γνωστοί για τα remix των Avicii, David Guetta και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών αλλά και με δικές τους παραγωγές που συνδυάζουν άριστα μοναδικές μελωδίες και δυνατά drop. Tο lineup θα πλαισιώνουν οι Έλληνες ταλαντούχοι και ταχύτατα ανερχόμενοι Mossel, Instamix και Levianth και περιμένουμε απ όλους ένα εξαιρετικό set.


Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ το ποτό

Διαθέσιμες κρατήσεις τραπεζιών: 6983470016

Διεύθυνση: Ιερά οδός 30-32 (Spell Club)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30