Πλησιάζει Βάργκας και στόπερ

05 Ιουνίου, 2015


Αναμονή για Μπουονανότε και Σκόκο, «στροφή» στο θέμα Μούλντερ

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας για την ΑΕΚ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς κατέθεσε την πρόταση της «Ένωσης» στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του στη Σόφια και… περιμένει. Υπάρχει μια μικρή οικονομική διαφορά, που όμως δεν είναι ουσιαστικός λόγος για να χαλάσει το deal. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έγκειται στην πρόθεση κάποιων εκπροσώπων του παίκτη να μη βιαστεί να υπογράψει πριν τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα, αφού μέσα των εμφανίσεών του με τη Βενεζουέλα και όντας ελεύθερος θεωρείται πως μπορεί να προσελκύσει ένα καλύτερο συμβόλαιο από ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Στην ΑΕΚ ελπίζουν το θέμα να κλείσει το ταχύτερο δυνατό και δεν δείχνουν διάθεση να περιμένουν… αιώνια.

Αντίθετα, περισσότερη υπομονή απαιτείται στις υποθέσεις των Ντιέγκο Μπουονανότε και Νάτσο Σκόκο, αφού ο μεν πρώτος περιμένει να διαπιστώσει τις προθέσεις της Γρανάδα για το μέλλον του, ο δε δεύτερος είναι πιθανό να παραμείνει στη Νιούελς Ολντ Μπόις με την έλευση νέου προπονητή.

Πιο γρήγορες θα είναι οι εξελίξεις για την απόκτηση στόπερ. Παρότι όνομα ακόμη δεν έχει διαρρεύσει, η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ξένο αμυντικό και δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις. Τέτοιες δεν θα υπάρξουν για τον Έρβιν Μούλντερ, αφού η κωλυσιεργία του Ολλανδού γκολκίπερ έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της «Ένωσης» κι εφόσον βρεθεί κάτι καλύτερο για τη θέση αυτή, θα εγκαταλείψουν τον ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ.

Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Η ΑΕΚ αναμένεται να αποκτήσει δύο παίκτες για τη θέση αυτή (όχι με τα ίδια χαρακτηριστικά), ενώ κερδίζει πόντους η παραμονή του Μακόλεϊ Κρισάντους. Βάσει συμβολαίου υπάρχει η δυνατότητα αποδέσμευσης του «Μάκη», ωστόσο στον Νιγηριανό αναμένεται να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία μετά τις ενθαρρυντικές του εμφανίσεις σε ορισμένα παιχνίδια.

Πηγή: sport-fm.gr