Εικόνες με το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη έπιασαν οι κάμερες.

01 Νοεμβρίου, 2017

Μια ανάσα από την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκεται η Αστυνομία.

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο φαίνεται πως είναι οι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει όσοι ερευνούν την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι περισσότερες πιθανότητες είναι το απίστευτης αγριότητας έγκλημα να διαπράχθηκε από κάποιον ληστή.
Η πιθανότερη εκδοχή είναι να πρόκειται για επίθεση με σκοπό τη ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία ή επίθεση στην 32χρονη με στόχο σεξουαλικούς σκοπούς.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αρχές και αυτό προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας.
Σε αυτές τις εικόνες έχει καταγραφεί ο δολοφόνος. Η αστυνομία, που είναι στα ίχνη του δράστη, έχει την εικόνα του από κάμερες επιχειρήσεων, που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο. Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με 14 μαχαιριές, ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από άλλο σημείο του κοιμητηρίου.
Ένα ακόμη στοιχείο που θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος είναι το κινητό τηλέφωνο του θύματος που εξέπεμπε σήμα από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια και μάλιστα για αρκετές ώρες μετά τη δολοφονία. Στη συνέχεια το σήμα έπαψε να εκπέμπεται ίσως γιατί το τηλέφωνο καταστράφηκε από τους δράστες.


http://network-sam.blogspot.gr/