Από όλη την Ελλάδα εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ ταξιδεύουν για το μεγάλο ντέρμπι

02 Νοεμβρίου, 2017

Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται καθ' οδόν αυτή την ώρα για το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στην Μίλαν απόψε στις 8μ.μ. στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στα...
σαλόνια της ελίτ της Ευρώπης, είδε στον πρώτο αγώνα στο Μιλάνο κατάματα την Μίλαν φεύγοντας με λευκή ισοπαλία, ενώ σήμερα παρά την απώλεια του Πέτρου Μάνταλου, δηλώνει έτοιμη να νικήσει τον αντίπαλό της, μπροστά σε 60 χιλιάδες φίλους της.


 Χθες, με απόλυτο σεβασμό για την ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της Μίλαν Βιντσέντζο Μοντέλα στη συνέντευξη τύπου εν όψει του σημερινού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε «γρήγορη και δυναμική ομάδα» την αντίπαλό του και της έδωσε πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε και οι απαντήσεις που έδωσε σχετικά με τον αυριανό αγώνα ήταν οι εξής:

-Ο κ. Χιμένεθ χαρακτήρισε την Μίλαν «γίγαντα που κοιμάται», εσείς που θα χαρακτηρίζατε την ΑΕΚ;

«Χαίρομαι που πιστεύει κάτι τέτοιο ο προπονητής της ΑΕΚ. Ελπίζω αύριο να… κοιμηθεί η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μια γρήγορη και δυναμική ομάδα και προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Και έχει πολλές πιθανότητες, να διεκδικήσει πρόκριση στον όμιλο».

-Το Europa League είναι μια ευκαιρία για τη Μίλαν, να διεκδικήσει έξοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου;

«Είναι πολύ νωρίς για να το πούμε. Πρέπει να κοιτάξουμε και τις δυο διοργανώσεις. Και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Δεν είναι η Μίλαν ένας γίγαντας κοιμώμενος. Υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ομάδα το καλοκαίρι. Είμαστε όλοι νέοι στην ομάδα. Τα μεγάλα αποτελέσματα προϋποθέτουν μια αντίδραση. Αρχίζουμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Αυτή την στιγμή έχουμε ένα καλό ρόστερ και είμαι αισιόδοξος. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και μόνο, γνωρίζοντας τα ρίσκα που έχει το επάγγελμα μου»

-Στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ, η Μίλαν δεν κέρδισε. Τι μάθατε απ’ αυτόν τον αγώνα;

«Είχαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, επιθετικό και γρήγορο. Ασφαλώς η Μίλαν είναι ανώτερη στις μονάδες που έχει. Αύριο θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αύριο».

Το 2006 η Μίλαν έχασε από την ΑΕΚ και στο τέλος πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ. Μήπως τώρα θα χάσει για το… γούρι;

«Αυτό που θέλουμε, είναι μόνο να κερδίσουμε αύριο και να πάρουμε την πρώτη θέση».


http://network-sam.blogspot.gr/