πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Προσοχή! Επιτήδειοι παρουσιάζονται ως υπάλληλοι του Δήμου και ζητούν χρήματα για τέλη :

Προσοχή! Επιτήδειοι παρουσιάζονται ως υπάλληλοι του Δήμου και ζητούν χρήματα για τέλη

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Επιτήδειοι παρουσιάζονται ως υπάλληλοι του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων και ζητούν χρήματα από δημότες προκειμένου να εξοφληθούν Δημοτικά τέλη. 
Μετά από πολλές καταγγελίες ο Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή ανυποψίαστων δημοτών προκειμένου να μην πέσουν θύματα επιτήδειων. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων ενημερώνει τους Δημότες ότι η διαδικασία είσπραξης των δημοτικών τελών είναι συγκεκριμένη και ακολουθείται με απόλυτη συνέπεια.

Επομένως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με κάποιους επιτήδειους οι οποίοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι του Δήμου και ζητούν επιτακτικά χρήματα προκειμένου να εξοφληθούν Δημοτικά Τέλη. 

Με αφορμή περιστατικό που σημειώθηκε στον οικισμό του Αγίου Βασιλείου, παρακαλούμε κάθε Δημότη να μεταφέρει το μήνυμα ειδικά σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας οι οποίοι πέφτουν θύματα απατεώνων. 

Παρακαλούμε επίσης να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Δημάρχου (2813401141) σε περίπτωση που πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή τους και φυσικά με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές."
flashnews.gr