ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΩΣ ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ...

18 Σεπτεμβρίου, 2013

Αυτοκτόνησε ο ύποπτος ως λαθροκυνηγός, ο οποίος σκότωσε χθες τρεις αστυνομικούς και τον οδηγό ενός ασθενοφόρου και είχε οχυρωθεί στο αγρόκτημά του στους πρόποδες των Άλπεων στην Αυστρία...
Οι ειδικές δυνάμεις της αυστριακής αστυνομίας - η ομάδα Κόμπρα- εισέβαλαν στο σπίτι του υπόπτου το βράδυ της Τρίτης, όπου ανακάλυψαν ένα απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον δράστη που ήταν οχυρωμένος για πολλές ώρες στο αγρόκτημα του στο Γκρόσπριλ, περίπου 90 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βιέννης.
Νωρίτερα χθες η αστυνομία είχε στήσει οδόφραγμα σε δάσος κοντά στην πόλη Άναμπεργκ για να συλλάβει έναν άγνωστο λαθροκυνηγό που καταζητείτο στην περιοχή. Ο δράστης έσπασε με το αυτοκίνητό του το οδόφραγμα, πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και χτύπησε έναν εξ αυτών.
Όταν στο σημείο έφτασε ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει τον αστυνομικό, ο ένοπλος τραυμάτισε θανάσιμα τον οδηγό του.
Στη συνέχεια ο  ύποπτος διέφυγε πεζός, αλλά σύντομα συνάντησε ένα αστυνομικό όχημα και δύο αστυνομικούς. Σκότωσε τον έναν από αυτούς και πήρε το αυτοκίνητο.Ο δεύτερος αστυνομικός βρέθηκε αργότερα νεκρός στο όχημα στο αγρόκτημα του δράστη.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο