Άλλες δύο παράνομες καντίνες στη Σκιάθο

18 Σεπτεμβρίου, 2013

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος - «καντίνες» στη Σκιάθο. Συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο προσωρινά υπεύθυνοι, διότι...λειτουργούσαν παράνομα τις «καντίνες», παραβιάζοντας σφραγίδα που έθεσε η Δημοτική Αρχή, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Σκιάθου, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος - «καντίνες» στη Σκιάθο, συνελήφθησαν δύο άντρες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις , διότι λειτουργούσαν παράνομα το κατάστημα, παραβιάζοντας σφραγίδα που έθεσε η Δημοτική Αρχή.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν δύο άντρες, ηλικίας 45 και 20 ετών, προσωρινά υπεύθυνοι δύο διαφορετικών «κινητών καντίνων», ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, ηλικίας 19 και 45 ετών, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

e-volos.gr