Νέο θρίλερ με μωρό σε τσιγγάνους της Μυτιλήνης! "Μας το χάρισαν" λένε οι τρεις συλληφθέντες για το νεογέννητο αγοράκι!

23 Οκτωβρίου, 2013


Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα, που έπεσαν το μεσημέρι στα χέρια της Αστυνομίας, καθώς πήγαν για να δηλώσουν στο ληξιαρχείο το μόλις 2,5 μηνών αγοράκι, το οποίο όπως οι ίδιοι φέρονται να ομολόγησαν, δεν είναι δικό τους!

Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώθηκε νωρίς το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ηλικίας 51, 19 και 21 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για αρπαγή ανηλίκου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για ένα ζευγάρι τσιγγάνων και την πεθερά. Τη μητέρα του συζύγου...

Προσπάθησαν να "δηλώσουν" το ξένο μωρό

Οι πληροφορές λένε ότι το ζευγάρι πήγε στο ληξιαρχείο για να δηλώσει το 2,5 μηνών αγοράκι.
Μάλιστα, οι δυο τους είχαν ξαναπάει πριν από μερικές ημέρες για την ίδια δουλειά αλλά τους έλειπε κάποιο χαρτί κι έτσι χρειάστηκε να επισκεφθούν χθες το ληξιαρχείο για δεύτερη φορά.

Υποψιασμένοι οι υπαλληλοι του ληξιαρχείου με την υπόθεση της μικρής Μαρίας, ενημέρωσαν την Αστυνομία...

Αστυνομικοί πήγαν στον καταυλισμό της Αγίας Κυριακής, βρήκαν το ανδρόγυνο μαζί με την πεθερά και τους μετέφεραν  στην Αστυνομία, μαζί με το βρέφος. Εκεί, το ανδρόγυνο φέρεται να ομολόγισε ότι το μωρο δεν είναι δικό του...

"Μας το χάρισε μια τσιγγάνα"


Σύμφωνα με τα όσα φέρονται να είπαν οι τσιγγάνοι στους Αστυνομικούς, 
στα τέλη Ιουλίου το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, για να κάνει ο άνδρας κάποιες εξετάσεις στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι, κατά τα λεγόμενά τους, ο άνδρας λόγω κάποιου προβλήματος, δε μπορεί να κάνει παιδιά...

Εκεί στο Λαϊκό λοιπόν, κάποια στιγμή η γυναίκα μαζί με την πεθερά κατέβηκαν στην είσοδο του νοσοκομείου και εκεί τους πλησίασε μια τσιγγάνα, με ένα νεογέννητο στην αγκαλιά. Πάντα σύμφωνα με τα όσα φέρονται να είπαν οι ίδιοι στους αστυνομικούς, 
η τσιγγάνα τους είπε ότι έχει πολλά παιδιά και τους εξήγησε ότι δε μπορεί να μεγαλώσει το νεογέννητο, το οποίο προσφέρθηκε να τους χαρίσει.

Το ζευγάρι, λόγω και του γεγονότος ότι δε μπορεί να αποκτήσει δικά του παιδιά, είπε ότι ευαισθητοποιήθηκε και τελικά δέχτηκε να πάρει το νεογέννητο αγοράκι, χωρίς να υπάρξει αγοραπωλησία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Το μωρό, το οποίο για την ώρα, έχουν αναλάβει κοινωνικές υπηρεσίες, έχει βιβλιάριο υγείας, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι γνήσιο.

Αύριο, το ζευγάρι των τσιγγάνων μαζί με την πεθερά, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ προανάκριση για την υπόθεση, κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=246903&catid=4