Στη Nova η 5η αγωνιστική του Champions League

26 Νοεμβρίου, 2013


Οι μεταδόσεις το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου

H 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League υπόσχεται μοναδικό θέαμα στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το διήμερο Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Νοεμβρίου τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και τα οποία αναμένεται να καθηλώσουν τους φίλους της «στρογγυλής θεάς». Στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, ενώ στο «Βεστφάλεν» η πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ θα αναμετρηθεί με την Νάπολι. Στην Γλασκώβη η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, αντιμετωπίζει την Μίλαν, ενώ στο Λονδίνο η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος Άρσεναλ θα υποδεχθεί την Μαρσέιγ. Το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια Ζενίτ – Ατλέτικο Μαδρίτης, Βασιλεία – Τσέλσι, Στεάουα – Σάλκε και Πόρτο - Αούστρια Βιέννης.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου θα απολαύσουν σπουδαία παιχνίδια ματς με τα βλέμματα να στρέφονται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γαλατασαράι, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν αντιμετωπίζει στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ και η Λεβερκούζεν στην Γερμανία την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα υπόλοιπα ματς και για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Άντερλεχτ υποδέχεται την Μπενφίκα, ενώ στο Τορίνο η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη. Αμφίρροπα αναμένονται να είναι και τα παιχνίδια Σαχτάρ – Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μάντσεστερ Σίτι – Βικτόρια Πλζεν. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις: 


Τρίτη 26 Νοεμβρίου:

19:00 Ζενίτ – Ατλέτικο Μαδρίτης, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
21:45 Άγιαξ - Μπαρτσελόνα, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
21:45 Ντόρτμουντ - Νάπολι, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου
21:45 Σέλτικ - Μίλαν, Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
21:45 Άρσεναλ - Μαρσέιγ, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
23:45 (rec) Βασιλεία - Τσέλσι, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
23:45 (rec) Στεάουα - Σάλκε, Novasports 3 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
23:45 (rec) Πόρτο - Αούστρια Βιέννης, Novasports 4 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου:


19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατασαράι, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
21:45 Λεβερκούζεν – Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
21:45 Άντερλεχτ - Μπενφίκα, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη 
21:45 Γιουβέντους – Κοπεγχάγη, Novasports 7 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
23:45 (rec) Σαχτάρ – Ρεάλ Σοσιεδάδ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
23:45 (rec) Μάντσεστερ Σίτι – Βικτόρια Πλζεν, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

Ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν – Ολυμπιακός θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 26/11 και την Τετάρτη 27/11, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova. 

Επίσης, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.