πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Κοσμοσυρροή στην Ερμού αλλά οι περισσότεροι βγήκαν μόνο για βόλτα! - Να πάρουν ανάσα περιμένουν οι έμποροι με το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων :

Κοσμοσυρροή στην Ερμού αλλά οι περισσότεροι βγήκαν μόνο για βόλτα! - Να πάρουν ανάσα περιμένουν οι έμποροι με το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013- Καλός ο καιρός αλλά άδεια τα πορτοφόλια
- Διχασμένοι οι καταναλωτές για το άνοιγμα των καταστημάτων δύο Κυριακές πριν τις γιορτές  
- Μέχρι τις 11 το βράδυ θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα της Αθήνας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου
- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για βόλτα και μάλιστα στη γιορτινή Αθήνα. Κι εκεί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι έμποροι που άνοιξαν σήμερα τα καταστήματά τους στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.


Μερικοί καταναλωτές συμφωνούν με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και μάλιστα λένε οτι τους εξυπηρετεί.

 

Κάποιοι άλλοι διαφωνούν με το μέτρο και υποστηρίζουν οτι οι εργαζόμενοι τις Κυριακές θα έπρεπε να ξεκουράζονται. 

 Ο Νίκος Γιαννέτος, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας αναφέρει ότι οι έμποροι αυτές τις μέρες είδαν κάποια βελτίωση στον τζίρο τους. Γνωστοποιεί επίσης πως τα καταστήματα της Αθήνας θα παραμείνουν ανοιχτά το Σάββατο 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 το βράδυ. Οι έμποροι μάλιστα θα οργανώσουν και μουσικές εκδηλώσεις προκειμένου να προσελκύσουν τους καταναλωτές.

 Ο Γιάννης Βλαχάκης ιδιοκτήτης καταστήματος στο Κολωνάκι θεωρεί οτι το μέτρο των ανοιχτών καταστημάτων θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο τις “παραγωγικες” Κυριακές, δηλαδή τις περιόδους των εκπτώσεων και των εορτών.

 
Ρεπορτάζ Μιχάλης Λαγάνης
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=257737&catid=3