πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Καλωσήρθες 2014! Με πάρτι και πυροτεχνήματα υποδέχτηκε το νέο χρόνο η υφήλιος – Εντυπωσιακές εικόνες :

Καλωσήρθες 2014! Με πάρτι και πυροτεχνήματα υποδέχτηκε το νέο χρόνο η υφήλιος – Εντυπωσιακές εικόνες

Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014


- Από το Βερολίνο και το Λονδίνο μέχρι τη Μόσχα και τη Σανγάη, ο ουρανός φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα μόλις μπήκε ο νέος χρόνος
- Εντυπωσιακό το θέαμα ακόμη και στην Πιονγιανγκ της Βόρειας Κορέας
- Τα σκήπτρα του θεάματος είχε και πάλι η Νέα Υόρκη
- Τραγωδία στην Αυστρία με έναν νεκρό - Εξερράγη στα χέρια του πυροτέχνημα!
- Δείτε φωτογραφίες και video από τις Πρωτοχρονιές του κόσμου 

Ένα μεγάλο απέραντο πάρτι στήθηκε σε όλη την υφήλιο για την υποδοχή του νέου χρόνου, με την ελπίδα πως το 2014 θα φέρει στη ζωή όλων όσα στέρησε το 2013 και κυρίως λιγότερο πόνο.

Απ’ άκρη σ’ άκρη εκδηλώσεις. Κόσμος συγκεντρωμένος στις πλατείες και τους δρόμους, να μετρά αντίστροφα για τη νέα χρονιά. Και μόλις ο παλιός χρόνος έδωσε τη θέση του στον καινούργιο οι ουρανοί φωτίστηκαν από τα πυροτεχνήματα!

Η Νέα Υόρκη και η Times Square είχαν και φέτος τα πρωτεία με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, φώτα, λέιζερ, μουσική και... φιλιά!
Αλλά και το Ντουμπάι, δεν πήγε πίσω...Στη Γερμανία, οι Βερολινέζοι υποδέχτηκαν το 2014 μπροστά από την Πύλη του Βραδεμβούργου, φορώντας αστεία τεχνητά αυτιά και λαμπερά ψηλά καπέλα. Μόνο στο πρώτο λεπτό του πρώτου χρόνου, χρησιμοποιήθηκαν 6.000 πυροτεχνήματα!

Στη Μόσχα, στον καθεδρικό του Αγίου Βασιλείου, οι Μοσχοβίτες απόλαυσαν το θέαμα με τα πυροτεχνήματα, ενώ φαντασμαγορικό ήταν το θέαμα και στο Λονδίνο!

Κι αν στις πόλεις της Ευρώπης τα πυροτεχνήματα είναι κάτι σαν... παράδοση, στην Πιονγιάγνκ σίγουρα δεν είναι. Αλλά φέτος, υπήρξαν!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΛΟΝΔΙΝΟΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΠΙΟΝΓΙΑΝΓΚ
ΜΟΣΧΑ
ΚΙΕΒΟ


ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ
ΧΙΛΗΑΥΣΤΡΙΑΣΤΟΚΧΟΛΜΗ


ΣΑΝΓΚΑΗΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS 
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=260812&catid=7