πρόγνωση καιρού από το weather.gr NETWORK: Θεσσαλία: Γνωρίστε τον πιο ανόητο υποψήφιο δήμαρχο των εκλογών - Η... αμίμητη ερώτηση που έκανε μόλις ψήφισε! :

Θεσσαλία: Γνωρίστε τον πιο ανόητο υποψήφιο δήμαρχο των εκλογών - Η... αμίμητη ερώτηση που έκανε μόλις ψήφισε!

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014


Την περασμένη Κυριακή έγιναν πολλά περίεργα σε εκλογικάτμήματα, όμως ένα ήταν το κορυφαίο, με πρωταγωνιστή μάλιστα έναν υποψήφιο δήμαρχο...

Εντυπώσεις, από διάφορα περιστατικά, όπως το ..σκυλί που πήγε για να ψηφίσει, η κάλπη που δεν είχε σχισμή για να ρίχνουν τα ψηφοδέλτια, αλλά και άλλα τινά, όχι και τόσο αστεία, συνάντησαν δικαστικοί αντιπρόσωποι, μέλη εφορευτικών επιτροπών και απλοί ψηφοφόροι, στα εκλογικά τους κέντρα!

Πιο χαρακτηριστική η περίπτωση του παππού, σε εκλογικό τμήμα του Δήμου Τεμπών, που πήγε να ψηφίσει παρέα με το σκυλάκι του. Ο σκύλος περίμενε υπάκουος, καθισμένος μπροστά στην εφορευτική επιτροπή, χωρίς να ενοχλεί και να δυσανασχετεί. Τελείωσε ο ηλικιωμένος την υποχρέωσή του και βγήκε συνοδευόμενος από τον πιστό του σύντροφο.

Σε άλλο εκλογικό τμήμα όμορου νομού της Λάρισας, η δικαστική αντιπρόσωπος, που ήρθε από τη Λάρισα, βρήκε τη μία από τις δύο κάλπες, να μην έχει την σχισμή, για να ρίχνουν τα ψηφοδέλτια. Ήταν ένα γυάλινο κουτί, κλειστό από παντού! Αφού πίεσε και πήρε τηλέφωνα, κάποια στιγμή της έφεραν κανονική κάλπη, για να ξεκινήσει η ψηφοφορία, με καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Ελευθερία'' σε εκλογικό τμήμα, πήγε ο υποψήφιος δήμαρχος κι αφού ψήφισε, ρώτησε εμπιστευτικά τον δικαστικό: ''Πειράζει που έβαλα μέσα στο φάκελο δύο ψηφοδέλτια''; Του εξήγησε ο δικαστικός ότι φυσικά ...πειράζει τον ίδιο, αφού θα ακυρωνόταν το ψηφοδέλτιο και με γουρλωμένα τα μάτια από την έκπληξη ο υποψήφιος...αυτοδιοικητικός, μονολόγησε: «Γιατί να μη γίνεται να πάρω επιπλέον ψήφους...;»